Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hetente 2x20 perc szoli elég...

Hetente 2x20 perc szoli elég ahhoz, hogy májusra ilyen színem legyen? Képpel!

Figyelt kérdés

[link]

Kb. olyan bőröm van. amilyen a bikini alatt és szeretnék olyan barna lenni ballagásra. Ez az idő elég lesz hozzá?

2012. márc. 25. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
azt nem tudom, de egy bőrrákhoz biztos jó kezdés lesz.
2012. márc. 25. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen elég lesz !!!
2012. márc. 25. 22:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért akarsz néger lenni a ballagásra?
2012. márc. 25. 22:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) azért szeretnék ilyen lenni, mert nagyon csúnya hullafehér vagyok és mindig tetszett a barna bőrszín. Már 2x voltam és így sokkal jobban nézek ki szerintem is és mások szerint is.
2012. márc. 25. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez érthető. De miért akarsz ennyire barna lenni? Ez már sok szerintem...
2012. márc. 25. 22:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem, hogy sikerül ilyen barnának lennem. Picivel világosabbat akartam én is, de ilyen képet találtam.:)
2012. márc. 25. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem pont ilyen színű,de ilyen erősségű lehetsz simán a szolitól.Próbáld ki a csokiszolit is.
2012. márc. 25. 23:38
 8/10 anonim ***** válasza:
heti 2X 20 szerintem nagyon sok :S én hetente megyek 12-re és bőven jó...
2012. márc. 26. 00:19
 9/10 anonim ***** válasza:
20peerc? én 6-8ra járok. a 20 perc kibebaszott sok
2012. márc. 26. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Meg ne bántódj a következőkön, de a Showder klubban az ilyen lányokra mondták, hogy pirított rib@nc.

Nehogy befeküdj 20 percekre, használj inkább mellé barnító krémet, az biztonságosabb, csak előtte ne felejts el bőrradírt használni. Ha félsz, hogy foltos leszel, a "barinőid" tuti kenegetnek, gondolom a korodbeli lányok szeretik az ilyen csajos szépítkezős bulikat.

Én fehéren érzem magam szexisnek, a barátomnak is így tetszem. Neked azt javaslom, ezeket az óóó így sokkal szebb vagy megjegyzéseket kritikával fogadd, mert sosem lehet tudni, hogy nem csak azért mondják, mert rosszat akarnak Neked, hogy túlzásokba ess. Gondold el, milyen lesz majd nézegetni a ballagási fotókat, ahol mindenki normális színű, te meg úgy nézel ki, mint Ross a Jóbarátokból, amikor tripla adag barnítót spricceltek az arcába... gondolom a te korosztályod is látta a sorozatot, most is ismétlik.

2012. márc. 30. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!