Hogyan lehet jól tisztán tartani és ápolni a hajat?
Figyelt kérdés
16/f vagyok.
A hajam nagyon-nagyon-nagyon dús. De még annál is jobban.
Jól áll, ha kicsit hosszabb (értsd: 5-7 cm), de mivel ennyire sűrű, nem levegőzik, így hamar korpásodik és zsírosodik.
Próbáltam már a Schaumát, a Head&Shoulderst, és még ezer féle sampont, de egyik sem vált be.
Mit tanácsoltok, azon kívül, hogy legyen mindig nagyon rövid a hajam?
2012. márc. 23. 23:06
1/1 anonim válasza:
Nem kell hogy rövid legyen, csak ritkíttasd ki kicsit.
A szódabikarbónás hajmosás sokat tud segíteni a korpán és a zsírosodáson, de ne mindig ezt használd (csak mondjuk minden 2.-3. alkalommal) sok helyen olvastam, hogy hullik tőle egy idő után a haj.
A sampont meg hígítva használd, (mondjuk fél liter vízben oldj fel egy teáskanálnyit) és ne dörzsöld nagyon "erőszakosan". Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!