Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Debreceni üzletekből hová...

Debreceni üzletekből hová tűnt a sok hajfesték?

Figyelt kérdés

Kezdek kiakadni, mert 3 hete kutatom a hajfestékeket, de sehol semmi.

Voltam 3 rossmannban, 1 dm-ben és tescoban.Alig van választék, főleg pont az tűnt el, amit én használok.

Schwarzkopf brillance hajfestékek egyáltalán nincsenek.Túltettem magam rajta, kerestem neten egy másik megfelelő színt és márkát.Erre az üzletekben Palette 10 min. color (ezt vettem volna, mivel a tv-ben agyon reklámozták, gondoltam kipróbálom)sem kapható sehol.

Tele vannak a polcok a 3000 ft.-os Loeral-al és a habállagúakkal, az összes többi meg barna, szőke, piros árnyalatok.Én ezt nem értem.Hol van a többi festék???3-4 hónapja még tele volt velük az üzlet, a rézvöröstől a barnásvörösig, nagyon sok vörös árnyalat volt, erre most semmi.Akkor most emiatt váltson hajszínt az ember 10 év után, mert nem lehet kapni???

Hol van nagy választékban hajfesték?

2012. márc. 23. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
fodrász millió színt tud keverni
2012. márc. 23. 09:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen tudom, csak a fodrászomnál 5ezer egy hajvágás(csak a végeit vágatom, semmi fazon, elég drágán dolgozik), hajfestés lenne vagy 10ezer annyit meg nem ér meg nekem.

Eddig tökéletesen megoldottam 2ezer forintból, erre most meg vagy 10 féle festéket nem lehet kapni...

2012. márc. 23. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Valami féle fodrászkellékes nincsen? Mert nálunk van vagy 3...
2012. márc. 23. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
itt van egy pár [link]
2012. márc. 23. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:

igen, fodrászkellékes, és ne mondd már, hogy debrecenben csak drága fodrász van :D és elmehetsz tanulóhoz is, oktatóval keverik ki a festéket... mindenre van megoldás. amúgy is sokkal jobban fednek a festékek..

pesten junior fodrászként festek 5-6ezerért, nem létezik, hogy vidéken az a minimum ár.

2012. márc. 23. 12:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, nem ez a legcsolcsóbb természetesen, de az is biztos, hogy nem fogok tanulóhoz menni!Az kellene még, hogy oda legyen a hajam!Nem bízok én olyanban, aki még most tanul.

Több mint 10 éve járok a fodrászomhoz, biztos, hogy nem fogom lecserélni, inkább akkor hajszínt váltok és festem magamnak.

Egyébként ez a "vidék" kifejezés annyira irritáló.Budapest a világ közepe vagy mi, hogy ott mindenki vidékről beszél, ha már nem a fővárosról van szó.Nah ez csak egy mellékes megjegyzés volt.

2012. márc. 23. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!