Bajuszkám van . Már kiszökitettem de látszik h fehér eléggé. Mit kezdjek vele? Nem merem csipeszelni mert félek h erősebb lessz ez igy van? Gyanta meg kilővel mert tuti kipattogok érzékeny a bőrőm. Mit tegyek? Ti mit tesztek?
szia, én is bajuszos lennék, de én csipesszel kiszedegettem. első pár órában piros volt. be kell kenni utána vmilyen krémmel. Menj egól egy fodrászkellékesbe, és ott kérj Natura Vita gyantázás utáni nyugtató balzsamot. B-karotin tartalmának köszönhetően hámképző, illetve segíti a bőr regenerációját. Ettől szép puha lesz utána a szád fölött. Már 3 éve kb csak azzal szedegetem,és más meg sem kottyan neki, sőt ritkult is. Előtte gyantáztam, dde attól minidg állati vörös lett, és macerás is volt, de azzal pl. 1évig szenvedtem. Volt, amikor nem tudtam anynit a dolgokról,és ott maradtak gyantamaradványok,amik besárgultak. Aztán úgy néztem ki, mint akinek a szája fölött nem is tudom mi van, mint akinek kikenték vmivel. Vicces volt,és beletelt 1évbe amíg elmúlt. Most már nincs ilyen problémám. Volt egy idő, amikor szőkítve is volt, ez is kb 1évig tartott, aztán rájöttem hogy gáz... ugye,amikor már kopik le a festék, akkor egy fele sötét,másik fele meg szőke. Elkezded újraszőkíteni, de akkor már anniyra kiszívja a szőke részt is, hogy szinte fehér, és az csúnya. Amúgy is sűrű lenne eredetileg a bajszom, szóval egyből kiszúrták, hogy ott van egy "pamacs" a szám fölött! Ráadásul az egyik fiúosztálytársam kezdett el vele még általánosban cinkelni!:D Meg amikor jött a nyár, állandóan törölgetnem kellett az izzadságot a bajszomról..gondolhatod.. lehet, hogy te még szerencsésebb is vagy, lehet neked gyérebb ott a szőrzet, de én megszenvedtem.
Szóval: csipesz! vágj bele nyugodtan!:)
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!