Mondanátok tippeket arc, haj ápolásra?
arc: egy kis tejjel keverj el élesztőt majd kend fel az arcodra és hagyd rajta 20 percig.
haj: babaolajjal kend be majd hagyd rajts pár órájig utána mosd le jól és ecetes vízzel öblisd le :)
előző lájk!
Az élesztős nagyon jó megoldás, de én utána még be szoktam kenni az arcomat fogkrémmel és kb 10 percig rajta hagyom (ez szárítja a bőr - tehát zsíros bőrre ajánlott) Nagyon selymes lett az arcom tőle főleg ha utána leradírozod.
(ha mentolos a fogkrém egy kicsit csíp, meg úgy érzed hogy fázik a bőröd, esetleg az erős mentol miatt könnyezhet a szemed, de ritka és nagyon felfrissíti a bőrt! ajánlom nagyon!
Hajmosás előtt 2 órával kenj fel a hajhosszadra meleg olívaolajat, majd dunsztold be.
Arcra én is az élesztős megoldást tudnám javasolni. Annál jobb nincs :)
A helyedben a tejfölt, uborkát, olivaolajt stb-t salátákba, levesbe, egyéb ételekbe tenném. Egyed azt amit megkívánsz, és ha nincs kellemetlen tünete, akkor biztosan nem vagy rá allergiás.
Lehet, hogy eretnek a gondolat, pár választ elolvasva, de hajra sampont (+ha kell balzsamot, esetleg 2/1-et), bőrre meg alap bőrápolást tudok javasolni.
Ha nem szoktak pattanásaid lenni az arcodon, akkor valószínűleg normál-száraz bőröd van, így legjobban azzal jársz, ha erre a bőrtipusra javasolt (hidratáló) arcápolószettjét használod: arctisztító, tonik, arctej vagy krém. Ha 20 év körüli vagy és nem problémás a bőröd, szerintem napi egyszer bőven elég. Márkát nem javaslok (csak privátban és csak kifejezett kérésre).
Samponból meg valószínűleg jó a normál, de ha nem akar elmúlni a korpásodás, akkor érdemes a korpásodás ellenit is kipróbálni. Erről, persze, hallottam már horrortörténeteket. Itt a sampon minősége kritikus kérdés, de nem érzem helyénvalónak, hogy javasoljak márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!