Milyen hajam legyen?
Figyelt kérdés
17 éves, fiú vagyok, és most olyan Bieber féle hajam van, de most szeretnék valami rövidebbet, csak az a baj, hogy nagyon nagy a homlokom! Nem tudom h mi állna jól! Tényleg nagy homlokra gondoljatok! :)
Linkelek egy-2 képet képet...
meg egy régebbi
2012. márc. 20. 20:30
1/6 A kérdező kommentje:
És most ne olyan kérdéseket írjatok, hogy jól áll, maradjon stb... képeket, v tippeket kérek
2012. márc. 20. 20:38
2/6 anonim válasza:
A második képen bilifrizkód van, kis gombás beütéssel. Amúgy vágass valami rövid fazont, olyat, ahol elől van kis frufru (a homlok miatt)
3/6 anonim válasza:
Ezen a fejen már semmilyen haj se segít.
4/6 anonim válasza:
Hát pedig neked ez áll jól! A bieber-séró!:) Sztem még pár centivel hosszabb is jó lehet, de rövidebb semmiképpse..
Bocsi az off-ért: de ezt így kell kérni a fodrásztól, hogy bieber-séró??? tudják hogy milyen az és hogy kell úgy vágni?? vagy vittél képet?? (köszike:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!