Mit tehetek, hogy barnuljak?
Sziasztok! Mivel lassan nyári szezon lesz, és mindenki szép barna bőrűvé válik, én még idejében szeretném elkezdeni,mert nekem nem megy olyan könnyen a barnulás.
18 éves vagyok, és azt hiszem fényallergiám van. Még évekkel ezelőtt tengeren fordult elő az, hogy semmilyen kiütés nélkü viszketttem, de nem úgy mint átlagosan szoktak az emberek. Ha megvakartam mégjobban viszketett, és mart, és lehetetlen leírni min mentem kerszetül. Aludni nem birtam enni sem birtam. Megbolondultam. Voltam vele még régen bőrgyógyásznál, kaptam rá allergia elleni gyogyszert, de az sem hatott. Na mostanűban ugye, ez a barn aszín lett a divat. És én is szeretnék barnulni és barna lenni. Tavaly voltam 2x 5 percet szoliba. Az első után még nem történt semmi, a második után, ami az elsőt megelőző 2 nap után történt, leégtem és megint csak viszkettem. Mit tudok tenni? Volt már ilyen tapasztalatotok Nagyon szeretnék szép barna lenni, de nem tudok mit csinálni. Barnitó tabletták? Segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!