Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi számít magas homloknak? Az...

Mi számít magas homloknak? Az enyém 7 cm ez már magas?

Figyelt kérdés

Kb ilyesmi az enyém is

[link]

De miért van az hogy csomó mindenkinek magas a homloka, de mégsem feltűnő akkor sem ha hátrafogja a haját?

[link]

[link]

[link]

Szóval nem azt veszem észre rajtuk hogy milyen nagy a homlokuk, de magamon meg mégis...

2012. márc. 19. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is magas a homlokom és most nincs frufrum, így látszik az egész, de azt mondja mindenki jól áll.
2012. márc. 19. 23:24
 2/6 anonim válasza:
Szerintem szép a magas homlok:) Fogd össze bátran a hajad, ha pedig nagyon nagyon zavar vágass féloldalas fufrut:)
2012. márc. 19. 23:41
 3/6 anonim ***** válasza:

hát ez még messze nem az extrém. :D

Magamon néha mégis magasnak látom én is, pedig hülyeség. :D Amúgy meg ha hátrakötöd a hajad, ügyelj rá, hogy legyen volumene, ne olyan lenyalt legyen, és kicsit oldalt is tupírozz bele, akkor az javít az összképen szerintem. :)

2012. márc. 19. 23:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az oldalfrufru is csak annak áll jól,akinek úgy van a forgója, hogy jól el lehet választani ill szépen lehet vágni a frufrut:)Különben felesleges és nem homlokfüggő:)))

Amúgy meg szerintem senki nem nézi a homlokod,rajtad kívül :D

2012. márc. 20. 00:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Mikor anno rajzolni tanultam, akkor úgy volt könyvekben, hogy a legtöbb embernek 3 egyenlő részre osztható az arca. Közel egyforma nagyságú ez a 3:

- Az orr alja és az áll alja közötti távolság

- Az orr alja és a szemöldök vonala közti távolság

- A szemöldök vonala és a hajvonal közti távolság (tehát a homlok)

Ezt ha így megnézed magadon, simán el tudod dönteni mennyire magas a homlokod. Az enyém pl. inkább kicsi, mert eléggé lent van a hajvonalam.

2012. márc. 20. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:

nekem eddig mindig volt oldalfrufrum, de mivel vékonyszálú, kevés hajam van, ami még göndörödik is, így megnövesztettem. Így jobb egy kicsit szerintem.

Az arányos felvetés érdekes. Ha kb-ra (az ujjammal) lemérem a távolságokat, akkor a hajvonalam-szemöldököm, és az orrom alja-állam közötti távolság egyforma. Kicsivel kisebb az orrom, és a szemöldököm közötti távolság. De amúgy mindig azt látom hogy nekem nagyon nagy arcom van másokhoz képest. Pl volt hogy a barátnőimmel álltunk a tükör előtt a mosdóban, és nekik olyan kicsi kerek arcuk van, pont jó homlokuk stb. de az én arcom mintha még feleannyival nagyobb lenne. De jól van mit várhatok. Apumnak is magas homloka van, nagyapámnak is, a nővéreimnek is. Bezzeg anyukámnak meg pont normális, de én a nagyot örököltem...

Na de köszönöm a válaszokat!!

2012. márc. 20. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!