Milyen a BaByliss hajvasaló?!? Tapasztalatok!?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 16:24
1/16 anonim válasza:
a régi fajta? borzasztó... nekem az volt, de sz*rt sem ért(bocs a kifejezésért)..szóval nem tudom hogy az új milyen, lehet, de a régebbi nagyon rossz..
2/16 A kérdező kommentje:
a tegnap vett a nővérem,én még nem használtam,gondolom az új fajta...
2009. jún. 12. 16:31
3/16 A kérdező kommentje:
hogy érted azt,hogy "borzasztó"?Nem vasalt vagy roncsolta a hajad?
2009. jún. 12. 16:35
4/16 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy akkor milyet ajánlasz?:D
2009. jún. 12. 16:37
5/16 anonim válasza:
Szerintem se jo, egy ido utan nem zarodik rendesen es nagyon tori a hajat.
A professzionalis Wella a legjobb,de azt csak fodraszok tudjak megvenni.Ezen kivul meg a Remington nagyon jo, meg a GHD.
6/16 A kérdező kommentje:
:S ezek szerint beletrafált a nővérkém:D.Köszi a válaszokat!!!
2009. jún. 12. 17:07
7/16 anonim válasza:
első vagyok..
Azért borzasztó,mert nem vasalja ki a hajat.. nem hogy rendesen, hanem egyáltalán nem..megse látszik..DE ez a régi fajta,szerintem az uj biztos nem lehet annyira rossz:))
8/16 anonim válasza:
NAGYON ROSSZ!!! 12 ezer ft.-ot áldoztam rá, és tessék, a hajam nem vasalta sehogy sem! Nagyon megbántam!!! :( A Hajas Laci féle Belissimának se dőlj be! Én kipróbáltam azt is meg a Remingtont is, és végül Remingtont vettem :) Ami szuper és imádom :)
9/16 anonim válasza:
A Babyliss Wet'n'Dry nekem bevállt!Gyönyörűen vasal,1 hétig egyenes tőle a hajam,pedig nagyon göndör hajam van,de mára már nem vasalom...rájöttem,hogy a természetesség sokkal szebb...!
10/16 anonim válasza:
hamar tönkre megy!!! én csak a remingtont ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!