Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid hajam van hát majdnem...

Rövid hajam van hát majdnem vállig érő és azt mondták h a rövid haj nem nőies igaz ez?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem ennél rövidebb van, hátul egész tüsi, mert a hosszú kezelhetetlen, és én így is nőnek érzem magam, és jól áll is. Nekem is mondták hogy egyáltalán nem nőies, de hidegen hagy, a pasimnak így is tetszik, sőt nem ő az első aki azt mondja a rövidebb jobban áll.
2009. jún. 12. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyanokat is mondanak, hogy ha levágatod, azzal azt akarod közölni, hogy nem akarsz szexelni meg ilyenek.

Ezt a hülyeséget. Nekem rövid hajam van, mert évekig festettem, és sokkal igényesebb volt levágatni, mint növeszteni lefelé és felemás fejjel mászkálni. Most már nő, és szép eredeti színű, puha, dús hajam van/lesz.

Vannak pasik, akik kifejezetten a rövid hajra buknak. És hiába van valakinek hosszú haja, ha egy rövidebb fazon előnyösebb neki. Unokatesóm hosszú hajjal például olyan mint egy spániel.

2009. jún. 12. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne NŐ az akinek rövid haja van? Sok nőnek kimondottan a rövid haj áll jól.Nekem középhosszú a hajam,de csak azért nincs rövid hajam mert kerek arcomhoz nem áll jól..Női szemmel pl:nagyon tetszik Erős Antónia nagyon rövid haja,és van még pár színésznő aki rövid hajjal szép nő...nem beszélve arról,hogy szerintem nincs annyi gond vele,mint a hosszú hajjal...
2009. jún. 12. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igaz hogy nekem hosszú hajam van de nekem nem áll jól a rövid.

Szerintem ez hülyeség, nem attól leszel nőies hogy hosszú vagy rövid a hajad.

Meg különben is még mindig jobb ha jól áll a rövid haj de te hosszúval mászkálsz mert azt mondták hogy az nem nőies.

2009. jún. 12. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Van akinek jól áll, és az is lehet nőies, akinek rövid haja van. Bár azt hallottam, hogy a hosszú (hát közepéig) érő haj a legszexibb, legnőiesebb.:D
2009. jún. 12. 16:23
 6/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom végülis én most növesztem mert kitaláltam h kleopártrás lesz a frizurám és egy csaj az osztályból meg leutánzott azt meg nem birom elöbb kérdezze meg nem? Azért köszi nektek
2009. jún. 12. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
mért kéne tőled megkérdeznie, hogy milyen hajat csináltathat magának? amúgy szerintem is lehet nőies a rövid haj, kinek mi áll jól.
2010. jan. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!