Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan masszírozzam a narancsb...

Hogyan masszírozzam a narancsbőrt?

Figyelt kérdés
a fenekemen csíkok jelentek meg valószínű mert híztam 2-3 kilót és van narancsbőröm is... szóval cellulit krémet, nem tudom milyet kéne vegyek, az Avonosra gondoltam de biztos nem ér semmit és valami természetes összetevőkből készültet nem tudom hol vegyek. De azt hallottam, hogy elég ha csak masszírozom de pl. csak simám kezdjem masszírozni, vagy a testápolót belemasszírozzam? és mennyi ideig kell?
2012. márc. 18. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a krémektől nem múlik el. Mozogj mellette és igyál sok vizet.
2012. márc. 18. 21:09
 2/7 A kérdező kommentje:
vizet próbálok sokat inni és nyáron folyton futok, télen meg aerobikozok meg zumba...szóval szerintem a mozgás megvan.
2012. márc. 18. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:

1- van, aki alkatilag hajlamos rá, akármilyen alkatú is, azzal sokat nem lehet tenni.

2- a mozgás mellett nem mindegy, miket eszel, ha teli van az étrended színezékkel, tartósítókkal, félkész kajákkal, és alig eszel zöldséget-gyümölcsöt, akkor a többit is cs*szheted, krémmel, mindennel.

3- masszírozni körkörösen, nem túl erősen, de igazából nem javaslom házilag. Jobb esetben csak nem lesz hatása, rosszabban be tud gyulladni csúnyán a bőr. Inkább menj el masszőrhöz, ha nem telik rá, akkor esetleg néha fizess be egy szaunába, az nem olyan drága azért, és sokat használ az is. :) De ha már mindenképp otthon masszírozol, akkor vegyél egy krémet, és azt masszírozd be, amíg be nem szívódik kb, de a legtöbb hátulján/csomagolásán találsz használati útmutatót. :)

2012. márc. 18. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyúró ne simító mozdulatokkal kell körkörösen.
2012. márc. 19. 06:56
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi :)utolsó előtti... sok gyumölcsöt és zöldséget eszem néha becsúszik finomság is de nem tömöm a színezékeket!
2012. márc. 20. 15:31
 6/7 ptecus41 válasza:
Én amikor bekrémezem (frezis tripleffectet használok), akkor szoktam magát a krémet alaposan bemasszírozni a bőrbe.
2012. márc. 29. 11:30
 7/7 ptecus41 válasza:

Upsz, az lemaradt, h persze a krém önmagában nem elég.

edzés, táplálkozás, folyadékbevitel - mind nagyon számít.

2012. márc. 29. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!