Az intim szőrtelenítő krémtől puhább lesz a bőr mintha borotvát használnék?
Figyelt kérdés
A borotvával az a gond, hogy csak akkor lesz puha borosta nélküli ha kicsit hosszabb volt már a szőr, ha borostát akarom leborotválni ugyanúgy szúr és még fáj is ahogy borotválom. A szőrtelenítő viszont mindig puhára csinálja nem?2012. márc. 17. 10:08
1/4 anonim válasza:
Igen, nekem például ha a kezemet szőrtelenítettem akkor nagyon selymes volt!a borotvától viszont mindig érdes volt, olyan durva lett tőle a bőröm!
2/4 anonim válasza:
Nekem intim helyen semmiféle szőrtelenítő nem használ, túl erős már a szőr... Pár hónapja beruháztam egy epilátorba, elvetemült pillanataimban oda-odaérintgetem, hát a világból ki tudnék szaladni, úgy fáj, viszont az eredmény elég látványos. Sokkal tovább bírja az intim terület, mint mondjuk a lábam, ott az epilátortól is max. 1 hét után szúrós lesz. Csak sajnos azt sose bírnám ki, hogy egyszerre leepiláljam az egészet, így meg olyan, mint halottnak a csók... Egyszer epilálom, utána borotválom, újra visszaerősödik a szőr. Ha van epilátorod, próbáld ki, van, aki tényleg jól bírja a fájdalmat:)
3/4 A kérdező kommentje:
próbáltam az epilátort a lábamon, de még ott is majd beszartam úgy fájt, el se tudom képzelni milyen lehet intim részen :D
2012. márc. 17. 12:10
4/4 anonim válasza:
Tényleg nagyon brutális, de mondom: az eredmény engem abszolút kárpótol.:D Meg én makacs is vagyok ilyen dolgokban, ha másnak sikerül, mások kibírják, mi az, hogy én nem vagyok rá képes.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!