Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosás sampon nélkül?...

Hajmosás sampon nélkül? (szódabikarbóna – almaecet) Ti hasznaljatok? Milyen? Nem lessz kormas a hajam tolle?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 16:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én kb 2 hete alkalmazom ezt a módszert és nekem nagyon bevált. A sz.bikarbóna nem habzik ezért fura vele hajat mosni, de folyamatosan adagolva ugyanolyan hatást érhetsz el vele, mint a samponnal. Az előttem válaszoló valamit rosszul csinált mert nekem tökéletesen tisztítja a hajam. Az almaecettől meg nem kel félni az illata elillan mire megszárad a hajad. Ja és nekem ezzel a kombóval max hetente 2x kell megmosnom a hajam. :) Sok sikert!
2012. márc. 21. 00:14
 12/19 anonim válasza:
100%
20:58-as vagyok!igen lehet h igazad van h vmit rosszul csináltam!valoszinu h kevesebb szodabikarbonat tettem bele mert 1 evőkanalat írt én meg csak felet tettem!lehet h ez volt a problema utana gondolkoztam!!!de jo h neked ennyire bevalt!ismet kaptam egy kis lelkesedést h ujra kiprobaljam...
2012. márc. 21. 06:05
 13/19 A kérdező kommentje:
koszsonom nektek :) hetvegen en is kiprobalom :) kivancsiva tettetek :) hajat mennyire tori? :(
2012. márc. 21. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia! nekem megszüntette az extrém zsírosodásomat, a korpa eltűnt a fejemről, de!! tönkretette a hajam :( tiszta töredezés a vége, pedig gyönyörű vastagszálú hajam lenne. Kiszedte belőle a festéket(feketét) és így a hajam vöröses, mivel előtte vörös volt a hajam. Ja, meg kivilágosította, vannak szőkés tincseim, az eredetileg nagyon sötét barna hajamban.Tehát soha többet almaecet+szódabikarbóna!
2012. márc. 31. 17:02
 15/19 A kérdező kommentje:
bisztos vagy benne hogy ez szedte ki a festeket??????????????????????????
2012. márc. 31. 18:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%! Eddig benne volt a hajamba fullra, a feketét kb semmi nem szedi le, volt egy hatalmas lenövésem, mert júliusba festettem utoljára, azóta nem látszik benne semmi, egy olyan vöröses középbarna hajszínem lett két hajmosás után :(
2012. márc. 31. 21:17
 17/19 A kérdező kommentje:

ertem... azert ezt nem gondoltam volna

amugy ricinus olajat esetleg hasznalsz?

2012. márc. 31. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:
öö én? Hát nagyritkán, amikor eszembe jut :) de most megint elkezdtem:)
2012. ápr. 1. 12:00
 19/19 anonim válasza:

Kb 1 -2 hónapja használom a szódaporos hajmosást.Nekem nagyon szép lett tőle a hajam.Már nem száraz és sokkal kevésbé hullik.

Nekem az előírtnál több szódapor kellett bele.

Viszont a ricinus nem volt jó,szárította a hajam végét.

2012. máj. 5. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!