Mennyire lesz rikító? Fodrász vállalja?
Figyelt kérdés
Most ilyen színű a hajam és beszeretném festeni vörösesbarnára ezért vettem [link] ilyen festéket.
1) Szerintetek nagyon rikító lilás-vöröses lesz vagy nem lesz annyira? Nemszeretem a feltűnést.
2) Ha elmegyek a fodrászhoz ő a saját festékemmel befesti, vagy azt nem vállal(hat)ja?
2012. márc. 14. 20:48
1/3 anonim válasza:
be fogja festeni, de felelősséget nem vállal. szerintem úgy csináld, hogy először egy nem túl sötét barnára fesd be és utána az áhított színnel.
2/3 anonim válasza:
Vállalni fogja, és így még olcsóbb is lesz valamivel. Viszont a Palette-val vigyázz, mert jellemzően sötétebb jó pár árnyalattal, mint ami a dobozán van. Anyukám is Palette-t használ, padlizsán árnyalatot, és majdnem fekete a haja, fényben lilás árnyalattal.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm bár nekem nembaj ha kicsit sötétebb lesz mert a világos hajamra ha nem olyan világos lilás az nembaj :)
2012. márc. 15. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!