Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leszivattuk a hajamat (az oxi...

Leszivattuk a hajamat (az oxi 12%os volt) de csak sárgás aranyszőkére fogta be. (30 percig hagytuk rajta) ha még egyszer leszivatjuk akkor szép fehér szőke lesz vagy ugyan olyan?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 21:19
 1/5 anonim válasza:
Ne tegyetek rá még egyszer szőkítőt mert tönkremegy teljesen a hajad. Nem írtad de gondolom sötét lehet az alapszíned ha sárgás lett. a legjobb lenne egy hamvasszőke festékkel befesteni. PL.nutrisse sivatagi homok. ez szőkít is egy picit és szép hamvas lesz nem sárgás. sok sikert!
2009. jún. 10. 21:29
 2/5 A kérdező kommentje:
sötétbarna a hajam de nem az egész lett befestve hanem csak alul egy vékony rész mert ugy szerettem volna mint a felvarott haj hogy csak egy két tincset előre rakok belőle szóval nem nagy rész lett festve! csak az érdekelne hogy ha rámegyünk mégegyszer szivatással akkor szép fehér szőke lesz ? mert olyat szeretnék. köszönöm a választ
2009. jún. 10. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:

"ha rámegyünk mégegyszer szivatással akkor szép fehér szőke lesz ?"

Nem tudsz olvasni?

NE TEGYETEK RÁ MÉG EGYSZER SZŐKÍTŐT, MERT TÖNKRE MEGY TELJESEN A HAJAD!

2009. jún. 10. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

nem kell kiabálni ;]

az én hajam festett fekete,ami már szinte barna és én is szpkét akarok

többször szívattam magamnak le hajamat elöl,és szép szőke színű eltt,persze nem olyan fehéres :] de következőleg már festékkel festem.mert ugye nem lehet mindig szívatni a végén leesik a hajam :D

ja és használj hajápolót. > ez ilyen kis tubusban tárolt krém féle,ami hajra van :] ez segít

ne szívasd le ezerszer,hanem inkább fesd

2009. jún. 10. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem háromszor kellett szőkítenem mire rendes színe lett és nem sárgás. De akkor sem lett fehéres csak kevésbé sárga, de hamvasító folyadékkal átlöttyintve szép világos ezüstös színe van, az már közelebb van a fehérhez, szerintem próbáld ki a hamvasítót, olcsóbb mint a festék.

(Ja és nekem nem ment tönkre a hajam a háromszori szőkítéstől se.)

2009. jún. 10. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!