Van ilyen fodrász?

Figyelt kérdés
Akihez elmegyek, azt mondom rábízom, milyen (új) frizurát készít (vág), és amilyet készít az tuti, hogy nekem is tetszeni fog...
2012. márc. 11. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze. Sőt, még akár fizetnek is érte, az ilyet hívják hajmodellnek. Az hogy tetszeni fog-e csak a kettőtök ízlésén múlik...
2012. márc. 12. 10:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen! Nem hajmodelre gondoltam, hanem konkrétan olyan fodrászra, aki tényleg tudja, hogy milyen frizura állna jól, és az tényleg jól állna...

Eddig nem nagyon találkoztam ilyenel, sajnos!

Mindegyik azt mondja, hogy olyanra vágja amilyet kérek, persze az sem úgy sikerül. Nem én vagyok túl variálós, csak hiába kérdezem meg milyen állna jól, nem tudják.

Hosszú nagyon hullámos hosszú hajból nagyon kerek archoz... könnyenkezelhető hajat szeretnék.

2012. márc. 13. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!