Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szőkítőportól mért fakult...

A szőkítőportól mért fakult ki a bőröm?

Figyelt kérdés

Erős szőrzetű vagyok és a hátamon nagyon látszanak a nyakamtól a gerincem mentén (kb a hátam közepéig) a hosszú barna szőrszálak. Engem zavar és mások is mondták hogy kéne kezdeni vele valamit. Alaposan utána olvastam mit hogy kell csinálni mennyi ideig kell a szőkítőt rajta hagyni. Ugye írták hogy érzékeny bőrűek kis helyen próbálják ki.

Hát én annyira nem vagyok érzékeny bőrű ezért kipróbáltam egy nagy felületen a hasamon.

8-9perc elteltével (ekkor éreztem hogy kezdett csípni) lemostam erre döbbenten láttam hogy ahol bekentem festékkel sokkal világosabb árnyalatú lett a bőröm mint ahol nem lett befestve..a szőr persze ugyanolyan színű maradt..kínomban elsírtam magam..

hátamra már nem mentem kenni..de most nem tudom hogy mit is csinálhatnék a hátammal .. na meg a hasamon lévő nagy folttal. :(

Valakinek ötlet?

2012. márc. 11. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
egyszerűbb, ha legyantázzátok. a foltokra nincs ötletem, talán el fog múlni.
2012. márc. 11. 19:05
 2/5 A kérdező kommentje:

gyantát azért nem akartam mert félek hogy megerősödik valamennyire a szőr..

karomat is gyantázom és ha megnő rajta kb 1-2 centire akkor nyíl egyenesen áll.

2012. márc. 11. 19:11
 3/5 anonim válasza:
en is hasznalok szokitoport oxival. az erosebb szorzet szinet nem veszi ki. nekem pl a hasamon van erosebb szorszal azt kiszoktam szedni szemoldokcsipesszel , mondjuk egy ketto ilyen van. de a tobbinek kiszokiti a szinet. szival nyugi a pihebb szorszalakat problod azt kifogja venni. meg a hatadon levot is! hidd el. a feher folt meg atlagos. nekem is utana kifakul a borom de egy tiz perc kinek milyen hamar.. de elmulik szoval ne parazz! :)
2012. márc. 13. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
a gyantától pont nem fog megerősödni épp ellenkezőleg. csak kell egy kis idő, mert nem egyből fogja gyengíteni a szőrszálakat, hanem legalább félév rendszeres gyantázás kell. és még a tartósságára sincs baj.
2012. márc. 14. 07:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. márc. 16. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!