A szőkítőportól mért fakult ki a bőröm?
Erős szőrzetű vagyok és a hátamon nagyon látszanak a nyakamtól a gerincem mentén (kb a hátam közepéig) a hosszú barna szőrszálak. Engem zavar és mások is mondták hogy kéne kezdeni vele valamit. Alaposan utána olvastam mit hogy kell csinálni mennyi ideig kell a szőkítőt rajta hagyni. Ugye írták hogy érzékeny bőrűek kis helyen próbálják ki.
Hát én annyira nem vagyok érzékeny bőrű ezért kipróbáltam egy nagy felületen a hasamon.
8-9perc elteltével (ekkor éreztem hogy kezdett csípni) lemostam erre döbbenten láttam hogy ahol bekentem festékkel sokkal világosabb árnyalatú lett a bőröm mint ahol nem lett befestve..a szőr persze ugyanolyan színű maradt..kínomban elsírtam magam..
hátamra már nem mentem kenni..de most nem tudom hogy mit is csinálhatnék a hátammal .. na meg a hasamon lévő nagy folttal. :(
Valakinek ötlet?
gyantát azért nem akartam mert félek hogy megerősödik valamennyire a szőr..
karomat is gyantázom és ha megnő rajta kb 1-2 centire akkor nyíl egyenesen áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!