Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a rossz tusfürdő?

Milyen a rossz tusfürdő?

Figyelt kérdés
Számtalan tusfürdő reklámot látok a tvben. Megfogalmazódott bennem a kérdés. Minek? Azon kívül,hogy milyen az illata nem mindegy? Tényleg elgondolkodtatott,hogy miért van annyi féle-fajta tusfürdő. Szerintetek? :)

2012. márc. 11. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Bőrtípustól függ, kinek milyen tusfürdő jó. Szerintem. MInél töb van annál jobb, van mibe válogatni és nem feltétlenül az a jó, amit agyonreklámoznak.
2012. márc. 11. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:

nem mindegy, milyen.

Én használtam valami olcsóbb fajtát, teljesen kiszárította a bőröm. Most szintén egy olcsóbb fajta van, és nem száraz a bőröm.

2012. márc. 11. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is a "szárítás mértékében" veszem észre leginkább a különbséget. Pl. most Avonosat használok, ami nem ér egy kalap tudod mit sem. Totál kiszárad a bőröm tőle, megérem kenegetni testápolóval (máskor nincs rá szükségem), meg ha épp van valami sérülésem rohadtul csíp is. Alig várom, hogy elfogyjon, és többet nem veszek. Pedig nem is egy Avonosat próbáltam, de az összes ilyen. A Baleát viszont szeretem, annak ellenére, hogy olcsó, meg az Isana sem rossz. De azért a Dove és a Palmolive a kedvencem, csak nem mindig engedhetem meg magamnak...
2012. márc. 11. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!