Létezik olyan dezodor, ami tényleg izzadásgátló?
Deosprayt használok minden reggel, mégis pár órán belül elmúlik a hatása. Unom már, hogy nem emelhetem fel a hónaljam, mert vagy büdös vagyok vagy izzadságfoltom van. Milyet vegyek?
16/L
(használok mellette parfümöt, szóval előny ha nincs/gyenge az illata)
Nekem a rexona jött be. :)
Most a rexona shower fresh-t használom, nagyon szeretem, mert hatásos és nincs erős illata. Ugyanebből volt deospraym is, az is jó.
Ezenkívül amikor jobban izzadok, akkor szoktam használni solutio antisudoricat. Nem túl egészséges, ezért tényleg csak ritkán használom. Télen egyáltalán nincs szükségem rá, inkább tavasztól őszig, akkor is csak kúraszerűen és hetente 1x, max. 2x. Nagyon hatásos, este fürdés után kell használni, egy vattát átitatok vele és áttörlöm a hónaljamat. Amikor szőrtelenítek, akkor nem szabad használni.
Gyógyszertárba lehet venni, nem is drága 4-500Ft körül és nagyon sokáig elég, mivel nem szabad minden nap használni. Van némi illata, de reggelre nyoma sincs, így nem ütik egymást a parfümmel. :)
16/L
Eddig 48 órás Rexonat használtam. Fújás után csontszáraznak látszik a hónaljam, utána mégis ez a probléma.
Olvastam olyanról, hogy létezik olyan valami, amit a ruha hónaljrészéhez kell tenni és felszívja az izzadságot. Lehet ilyet valamelyik drogériában kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!