Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vízhiányos arcbőrre milyen...

Vízhiányos arcbőrre milyen krém a legjobb? (többi alul)

Figyelt kérdés
már szinte mindent kipróbáltam de semmilyen krém nem használt, pedig most is mélyhidratálót használok, kozmetikusnál is voltam hyaluronsavas kezelésen de az sem használt
2012. márc. 10. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
[link] nekem innen a kókuszolaj,sheavaj,mangóvaj,kakaóvaj is bevált :)
2012. márc. 10. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

A DM saját márkája vált e nekem és ez Magyarországon az egyik legegészségesebb termékcsalád is... Alverde, csak egyes dm-ekben nagyon szétszórják az alverde terméket, úgyhogy mindig sokat kell keresgélni mire rátalálok.

[link]

én most vettem 990 Ft-ért

2012. márc. 10. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Már másnak is ajánlottam itt...de mindenképp próbáld ki Annemarie Börlind Rose Dew termékcsaládját. Nagyon hatékony! Douglasban vagy bioboltokban lehet kapni.
2012. ápr. 7. 09:22
 4/5 A kérdező kommentje:
hát sajna Müller drogéria nincs a közelbe de neten tudok rendelni Annamarie Börlind Rose Dow krémet. Remélem az is ugyan ilyen.
2012. ápr. 19. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne ugyan olyan, amit a neten rendelsz? :)
2012. ápr. 19. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!