Pattanás utáni vörös foltokra/hegekre van valami szer?
Figyelt kérdés
Légyszíves ne azt javasoljátok, hogy menjek el bőrgyógyászhoz,orvoshoz.És köszönöm, de nem kérek reklámokat sem!Tudom, hogy a vörös foltok/hegek elmúlása évekbe telik, de nekem valami szer kéne ami felgyorsítja ezt a folyamatot.Lehetőleg egy belsőleges szer.2012. márc. 9. 21:20
1/4 anonim válasza:
Sajnos ilyen szerről ne tudok , szoliba elkezdtem járni , az segített halványítani , nekem ez a módszerem.
2/4 anonim válasza:
Én külsőt mondok,Ichtiol maszk vagy Dermofil paszta.ezeket használjuk tisztítás után.
3/4 anonim válasza:
a méz gyulladáscsökkentő, szóval minden olyan krém, szappan vagy bármi, ami mézes, természetesen külsőleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!