Szoliba melyik a jobb? A coffee Love vagy a csoki cső?
Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 16:03
1/8 anonim válasza:
A válasz egyszerű: CSOKICSŐ! Próbáljátok ki az eredmény magáért beszél...
2/8 anonim válasza:
Ez kérdés???
Egyértelmű : Csokicső
3/8 anonim válasza:
Naná hogy a CSOKICSŐ!!!!!! ez egyértelmű ;)
4/8 anonim válasza:
Ez így igaz! A Csokicső sokkal jobb! ;)
6/8 anonim válasza:
Nem is lehet más mint az EREDETI CSOKICSŐ!!!Ez a coffe love olyan mint a szoli helyett önbarnítós fújás,nem barna leszel tőle hanem sárga,és még mondják hogy a csoki cső ideje le járt?Pff!Másrészt én nem nagyon hallottam olyan szolit ahol coffe love van,csokicső viszont az egész országban meg található(Vajon miért?:)) Magyarán ez csak egy divat hullám,ha egyszer ki próbálod a saját bőrödön tapasztalhatod a különbséget!
7/8 anonim válasza:
Szia!
Én csokicsöves gépbe járok, és maximálisan meg vagyok elégedve!! Miért is mennék máshová, ha ez már bevált??!!:)
Neked is csak ajánlani tudom!!
8/8 Bijjjus7 válasza:
Szia! Csatlakozom az előttem szólókhoz, a Csokicső a jobb! Nagyon szépen, egyenletesen barnít! Próbáld ki te is! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!