Barna színű a hajam, középbarna vagy lehet sötétebb barnának mondani. Majdnem feketére szeretném festeni, jó ötlet?
Szerintem ne festesd be!Én is így voltam ezzel!A barna hajamat befestettem sötétbarnára(de minek...pffff) és feketés lett!Most alig várom már, hogy lenőljön!
Szóval szerintem, hogyha sötétesbarna hajra akarunk szintén sötétbarnát,akkor abból csak fekete lesz!
köszönöm!
huh, utolsó! ezzel megijesztettél! :S nagyon nem tetszik neked? nekem volt nagyon szép sötétbarna a hajam, de akkor előtte vörös volt... és az eredeti hajszinem volt. most ugye a vöröses szőkítés miatt alul már eléggé sok szőke van benne :S és amiatt szeretném a sötétbarnát...
:S értem...
amúgy a hajam felül sötétbarna ( az eredeti szine ) alul pedig már kijött a festék vagy nem tudom, mert olyan mintha melírozva lenne szőkére:D
köszi a választ amúgy, majd megmondom a fodrásznak hogy milyet is szeretnék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!