Lenne rá kereslet? Bio fodrászat.
Azon gondolkoztam, hogy nyitnék egy bio/natur termékekkel foglalkozó fodrászatot. Lenne rá kereslet?
Olcsóbb biztosan nem lenne egy normál fodrászatnál, ugyanis a bio termékek előállítása többe kerül.
Lenne rá kereslet? A mai világban már mindegy, hogy milyen kemikáliát kenünk a fejünkre? Vagy tudatosabban próbálunk szépülni?
Bocsi, én ezért biztos nem fizetnék többet.
Ellenben valami NAGYON jól dolgozó fodrász számomra aranyat ér, és akkor kb. nem is érdekel, miket ken rám, hacsak nem vagyok rá allergiás. (Persze azért ne méreg legyen. :))
De biztos van olyan is, aki máshogy gondolkodik, és megfizetné! Azért gondolom, mert van, aki eleve csak bioboltban, bio-cuccokat vásárol, én meg pl. erre sem adok plusz pénzt... Szóval ennek alapján lenne, aki direkt ilyen fodrászatba menne.
De, hogy belőlük meg lehet-e élni, azt nem tudom...
A Biohair több városban létezik és szörnyen rossz. Ezt úgy mondom, hogy én csak férfi vagyok, tehát amúgy sem kenek a fejemre semmi különöset, de ott dolgozóktól is hallottam, hogy ugyan "bio" a cucc, de gyenge a minőség.
Én nem voltam elégedett velük (két üzletüket próbáltam, Budapesten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!