Mit tegyek, hogy ne zsírosodjon ennyire a hajam?
Múlt (2010.) nyáron bedaueroltattam a hajam, tök jó lett, meg jól kiszáírotta is a hajam.kb. úgy dec.-ig elég volt 1 héten 2x hajat mosnom.most meg pár hónapja szinte 2 naponta moshatnék.már kezd elegem lenni, vasárnap mostam, ma reggel szárazsampon de holnapra már megint nagyon csúnya és zsíros lesz.WU2-t használok és az új SCHAUMA-t ami elméletileg 48 órán keresztül frissen tart.
tudnátok adni tippeket, h mit tegyek?illetve az arcom is pattanásos kezd elnni, pedig eddig nem volt az, és 18 vagyok, a menstruációmmal is minden okés és a súlyommal sincs különösebb gond, egészségesen táplálkozom, minden nap eszem gyümölcsöt.
Valószínű neked ennyire gyorsan zsírosodik, a szőkítés és adauer jó erre.
Én baba sampont használtam most tescosat normál hajra és 4 nap után kezd kicsit zsírosodni. Balzsamot nem használok, mert akkor már előbb zsírosodik. A schamua szerintem nem valami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!