Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy ne zsírosodjo...

Mit tegyek, hogy ne zsírosodjon ennyire a hajam?

Figyelt kérdés

Múlt (2010.) nyáron bedaueroltattam a hajam, tök jó lett, meg jól kiszáírotta is a hajam.kb. úgy dec.-ig elég volt 1 héten 2x hajat mosnom.most meg pár hónapja szinte 2 naponta moshatnék.már kezd elegem lenni, vasárnap mostam, ma reggel szárazsampon de holnapra már megint nagyon csúnya és zsíros lesz.WU2-t használok és az új SCHAUMA-t ami elméletileg 48 órán keresztül frissen tart.

tudnátok adni tippeket, h mit tegyek?illetve az arcom is pattanásos kezd elnni, pedig eddig nem volt az, és 18 vagyok, a menstruációmmal is minden okés és a súlyommal sincs különösebb gond, egészségesen táplálkozom, minden nap eszem gyümölcsöt.

2012. márc. 6. 15:20
 1/3 anonim válasza:
nekem a Médea sampon tökéletesen bevállt, Tescoban lehet kapni gyógynövényes kénes tartalmú az a legjobb
2012. márc. 6. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínű neked ennyire gyorsan zsírosodik, a szőkítés és adauer jó erre.

Én baba sampont használtam most tescosat normál hajra és 4 nap után kezd kicsit zsírosodni. Balzsamot nem használok, mert akkor már előbb zsírosodik. A schamua szerintem nem valami jó.

2012. márc. 6. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Dove samponok jöttek be legjobban.
2012. márc. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!