Fiuk, szerintetek szép a barna haj?
Figyelt kérdés
13/L . Barna ahajam, és nem annyira szeretem..sok barátnőm szőke és mindig aztmondják hogy szép meghogy őkis barna hajat szeretnének..bár nemhiszem hogy lecserélnék a barnára aszőkét..
Ti szeretitek abarna hajú lányokat?
2012. márc. 6. 12:58
2/17 A kérdező kommentje:
És annak mi köze van a barna hajhoz? xD
2012. márc. 6. 13:08
3/17 anonim válasza:
Kislány vagy, ne ácsingózz platinaszőke haj után..
4/17 anonim válasza:
Semmi az égvilágon. A hajszín csak egyetlen pici jellemzője egy lánynak. Nem eszerint választ párt az ember.
5/17 A kérdező kommentje:
2.válaszoló..: nem platina szőkére gondoltam, azért annál sötétebre
2012. márc. 6. 13:12
6/17 anonim válasza:
persze barna hajú lány is lehet szép, miért ne lehetne? Nekem jelenleg pld. egy barna hajú tetszik a legjobban
7/17 anonim válasza:
Meddig lesznek még ilyen kérdések, hogy kinek melyik hajszín jön be jobban......... Most leírják 20an, hogy a zöld, és akkor jól elkeseredik az alany, hogy őt senki se fogja pirosan szeretni...
LESZ*ROM, hogy bármit lehet kérdezni!!!! Wá. Hagyjatok.
8/17 A kérdező kommentje:
utolsó: ha zavar akkor ne nézd meg -,-"
2012. márc. 6. 13:44
9/17 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy leszarom, hogy bármilyen kérdést fel lehet tenni :P
-.-"
:P
10/17 A kérdező kommentje:
Najó mind1 engem nemérdekel a véleményed ;)
2012. márc. 6. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!