Nagymamám sclerodermában szenved. Van esetleg valami bevált gyógymód, vagy krém, kezelés ami segit?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 17:07
2/3 A kérdező kommentje:
keresgéltem, de jóformán mindent kipróbált
2012. márc. 4. 21:57
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én is sclerodermában szenvedek 12 éve. Sajnos gyógymódról nem tudok, a krémek csak puhítják a bőrt, ami nem tudom hogy pontosan mi célt szolgál. Nekem az egyetlen megoldást a plasztikai műtétet jelenti.
Mióta sclerodermás a nagymamád? Ha nemrégiben jött ki rajta, és nem kezelték, azonnali fénykezelésre van szüksége, különben elterjed a testén és csúnya dolgokat fog művelni. Bár attól függ melyik fajtája jelentkezett rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!