Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy szoktad hordani a hajad?...

Hogy szoktad hordani a hajad? Milyen hosszú?

Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vállig érő, itthon összefogva-kiengedve-hajráfosan, suliba/utcára kiengedve,vasalva.
2012. márc. 2. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 50 cm hosszú hajam van (mell alá érő). Ha ki van engedve, akkor általában a végét kicsit begöndörítem, ritkán az egészet, vagy hagyom egyenesen. Ha összefogva hordom,akkor az összes hajam hátrafésülöm, magasan felkötöm. Ritkán esténként befonom, és másnap hullámosan hordom.
2012. márc. 2. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
85 centi hosszú, majdnem leér a csípőmig. Elől, az arcomnál tépett, hátul egyhosszúságú. Odavagyok a göndör hajért, nekem pedig egyenes van, így minden lehetséges göndörítő módszert szívesen kipróbálok. Mindig göndörítem a hajam. Kiengedve hordom legtöbbször, de be is szoktam fonni vagy lófarokba kötni.
2012. márc. 2. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Legtöbbször laza kontyban egy nagy kontytűvel megtűzve. Néha befonva vagy kiengedve hajpánttal, vagy a felét feltűzve, ilyenek.

Most ez a kedvencem: [link]

A hajam combom feléig ér kb., hullámos, mosás után nagy rugókba áll az alja.

2012. márc. 3. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem 50 centis kb. és hullámos, kiengedve hordom
2012. márc. 3. 15:52
 6/6 anonim válasza:
Nekem vállig erő a hajam (unom a hosszú hajat), hullámos, és általában kiengedve hordom:)
2013. jan. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!