Epilálás után sok pötty lett a lábamon és fehér a közepe. Mi ez? Hogy tüntessem el? Bővebben lent.
Tehát csütörtökön délután leepiláltam a lábamat először.Itt és más oldalon is utána néztem,és persze elolvastam a kezelési útmutatót is.Nagyon féltem,hogy nem fogom kibírni azonban alig éreztem szerencsére.Bepirosodott utána,tettem rá kamillás hintőport,mert az nyugtatja...reggel arra ébredtem,hogy mind a két lábam iszonyatosan fáj.Felkeltem és akkor láttam,hogy tele van foltokkal,aminek a közepe fehér és ha megnyomom jön ki belőle vmi cucc.(olyasmi mint a pattanás) Azóta körömvirág krémmel kenem,mostmár nincsenek ilyen fehér közepű foltjaim csak a nyomai...
Mivel nem fájt annyira,mint hittem szeretnék rászokni a borotva helyett az epilátorra.De félek,hogy mindig ilyen lesz..:S Hogy tüntessem el gyorsan,és esetleg vhogy megelőzhetném,hogy ilyen legyen legközelebb?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
14/L
Másnak is volt ilyen?Lehet hogy megszokja a bőröm és nem lesz ilyen pöttyös legközelebb,amiből fehér cucc jön ki?
Tudom,hogy voltak már epilálással kapcsolatos kérdések,és bocsi,de nem találtam az én problémámra megfelelő választ.:S
huha te szerintem allergilás vagy az epilátorra.
szovval ez nem normális dolog hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!