Tudtok olyan hajfestéket ami nem roncsolja hajamat? Színező is lehet, Henna kizárva!
Figyelt kérdés
Már nagyon töredezett a hajam a sok festéstől de sajnos kopik gyakran mert szőkéről barnára festem...2012. márc. 2. 14:54
1/7 anonim válasza:
Schwarzkopf Perfect mousse bármilyen árnyalata, teljesen száraz volt a hajam és élettelen na meg tört is, levágattam a végét majd e termék 388-as kódú árnyalatával festettem be , azóta sem törik a hajam tök fényes és élettel teli.
2/7 anonim válasza:
de mielőtt festeted szerintem tetesd rendbe a hajad állapotát
3/7 anonim válasza:
Mindenképpen színezőt használj! Először is sokkal kímélőbb, mert nem erős oxi van benne, és másrészt sokkal tartósabb, mint a festék, ha szőkéről sötétebbre akarsz váltani!
Én a Palette sampoo 24 hajmosásra való színezőt használom. Szőkésből lettem barna, majd fekete, most kopik a fekete, és pont olyan színe van mint az eredeti hajamnak: sötétbarna. Ja, és ezektől csillogóbb lesz a haj!
De ha szükséges, jobb ha a töredezett hajvégeket levágatod, mert így sokkal egészségesebb, fényesebb lesz a színező is a hajadon!
4/7 anonim válasza:
még azt kihagytam, hogy eleinte havonta színezd be, mert így egyre inkább beáll a barna színre.
5/7 A kérdező kommentje:
Ho lehet kapni palette shampoo-t...emrt én nem látok iylet sehun xd
2012. márc. 2. 20:16
6/7 A kérdező kommentje:
Ja megvan!Csak az abaj hogy nincs hamvas árnyalat és nekem csak az megfelelő :(((
2012. márc. 2. 20:20
7/7 anonim válasza:
L'oreal Casting Creme Gloss? Színező, ammóniamentes és csak jókat hallok róla.
16:57 örülök a válaszodnak, én is hasonló cipőben járok és a hétvégén próbálom ki a Pefect Mousse-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!