Roaccutan 60 mg?

Figyelt kérdés
Ez viszonylag hamar rendbe rakja az arcomat? Nem olyan csúnya, olyan 10-es skálán 5-os. Csak a hegek maradtak meg,azokat mennyi ido alatt szedi le?
2012. febr. 28. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
bele fogsz dögleni (bocs), 60 mg nagyon durva
2012. febr. 28. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:
A Roaccutan nagyon durva gyógyszer, csak annyit és olyat szedj belőle, amit az orvos felír.
2012. febr. 28. 23:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg olyan durva? :o 1. hogy érted azt hogy bele fogok dogleni? Kicsit konkrétabban légyszi :(
2012. febr. 29. 00:31
 4/7 anonim ***** válasza:

én csak 20 mg-ot szedtem, azt is csak 2-3 naponta, de minden bajom volt tőle, úgy fájtak az ízületeim, hogy alig bírtam mozogni, az ajkam kb. egy hónap alatt úgy kiszáradt, hogy szó szerint szétszakadt, hiába kentem minden sz*rral, még a gyógyszer után is 3 hónap volt mire teljesen helyrejött. Na most te ehhez képest szednél napi 60 mg-ot. Ami 6-szoros adag. Hát nem irigyellek :)

Uncsitesóm is szedett ilyet (bár ő többet mint én), neki azóta is műkönnyet kell használnia....

2012. febr. 29. 08:29
 5/7 anonim válasza:
Szia!ne ijedj+tőlük!én 3 éve szedtem 20mg 6hónapon keresztül!igaz,h.nagyon szárította az ajkam+bőrőm+néha az orrom is vérzett,de túléltem és van egy 8 hónapos,egészséges kislányom!egyébként a bőrgyógyász a testsúlyod alapján írja fel,h mennyi mg-t kell megenned! Sok türelmet és kitartást kívánok ha belevágsz!
2012. febr. 29. 13:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen^^ az orvos írta fel nekem hogy szedjem 1 hónapig, aztán megyek vérvételre. Te hasznaltal vmilyen kenocsot a száradás ellen?
2012. febr. 29. 16:33
 7/7 anonim válasza:
igen,a bordoki irt fel hidratalo kremet
2012. márc. 2. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!