Mit csináljak, hogy nőjön a hajam? Olyan mintha egyáltalán nem nőne, és nagyon szeretném ha már nőne valamit.
Szépségvitamin, ricinus olajos pakolás és leginkább
TÜRELEM
Nő az a haj, csak nem olyan gyorsan, ahogy szeretnéd. Ismerősöm 20 év alatt növesztette meg fenékig érőig, semmi sem történik csettintésre.
Ricinus olajat (kb másfél evőkanál) szoktam összekeverni oliva (fél evőkanál) és teafaolajjal (két-három csepp). Nem csak hogy gyorsabban nő a hajam, de sűrűbb is lett, nem törik, puhább tapintású. 5 év alatt, úgy hogy félévente jártam fodrászhoz és vágattam vissza pár centit, megnőtt a vállamtól a derekamig. Szép, fényes, puha.
Csak türelem, és ne add fel, ha elsőre nem látsz látványos eredményt, a hajtól nem várhatod, hogy úgy nőjön mint a gomba.
köszi, gondolom emellett olyan problémád sincs, hogy korpásodna, kiszáradna a fejbőröd.
egyébként ezt mosás előtt teszed rá és hagyod egy ideig?
Térdig érő haj? Te jó Ég!:) Megkérdezhetem, hogy minek akkora?
A ricinus olaj tényleg jó, nekem is ilyen problémám volt mint neked(kérdező), hogy sehogy sem akart nőni a hajam.
Most használom 4. hónapja, és nagyon szépen nő a hajam tőle, olyan 2 cm-t havonta.
Használok hajvégápoló szérumot, hogy kevésbé töredezzen, 2 mosás közti leave in hajpakolást, meg formázás-sütés előtt hővédőt.
A ricinus olajat patikában tudod beszerezni, egy pakoláshoz olyan 2-2,5 evőkanálnyi kell(az 20-25 ml), kis olíva olajat, vagy kókuszolajat is tehetsz hozzá;
összekevered az egy adagot, picit felmelegíted(mikróba olyan 10-15 mp magas fokozaton)egyenletesen felviszed a hajtövekre, jól bemasszírozod, átfújod hajszárítóval, gyorsan bebugyolálod fóliával, vagy zacskót húzol rá, arra egy meleg sapkát, és így hagyod 3-4-5 óráig.
2x mosod ki.
Hetente 1x-2x.
Ricinus olajból kb. 1 dl-nyit adnak ki egyszerre, és mondd, hogy hajnövesztésre kell, ha megkérdeznék.(mert egyébként erős hashajtó)
15:36
Nem egészen térdig ér, igazából a combom felénél kicsit tovább. Világ életemben ekkora hajat szerettem volna, most is nagyon tetszik (főleg mert rajongok a viktoriánus korért, amikor ez volt a divat). Térdig nem fogom megnöveszteni, már leálltam. :D Most ekkoránál maradok legalább egy évig, aztán lehet visszavágom fenékig érőre, hogy többet tudjam kibontva hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!