Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros hajnál mi az optimális...

Zsíros hajnál mi az optimális mosási idő?

Figyelt kérdés

hányszor egy héten kell?

én nemtudom hogy mi a jó, ha kevesebbszer, vagy ha többször mosom

2012. febr. 27. 13:33
 1/7 anonim válasza:
Én hetente kétszer szoktam.
2012. febr. 27. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahhoz igazítsd, hogy milyen gyorsan zsírosodik be. Ha pl. 2 nap alatt zsíros lesz, akkor nyilván nem passzol, ha 5 naponta mosod. Nekem 2 nappal mosás után lesz zsíros, úgyhogy ha itthon vagyok, akkor 3 naponta, ha megyek valahová, akkor 2 naponta mosom.

Kímélő samponokat használok, és ritkán szárítom hajszárítóval, inkább hagyom magától száradni. Mindig teszek rá balzsamot és hajvégápoló szérumot. Semmi baja nincs így a gyakori mosástól. Nagyon dús és vastag hajam van, majdnem térdig ér.

Egyébként amit a legtöbb bőrgyógyász ajánl optimálisnak, az 5 nap.

2012. febr. 27. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, még azt elfelejtettem, hogy ugye sokszor mondják, hogy ne most gyakran, akkor nem fog olyan hamar zsírosodni. Én kipróbáltam, 4 hónapig csak heti egyszer mostam, és semmi változás nem lett. Ugyanúgy 2 nap alatt zsíros lett, utána meg még 5 napig szenvedtem vele a mosásig, mert viszketett a fejbőröm, korpás lett miatta a hajam, meg ilyenek. Abszolút nem érte meg. Persze biztos van, akinek ez bevált.
2012. febr. 27. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
én 3 naponta mosom, mert nekem is zsíros.
2012. febr. 27. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Háromnaponta, szintén. És semleges sampont használok+balzsamot, semmi extrát.
2012. febr. 27. 14:32
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm!

szerintem nekem is a 3nap lesz a jó.

sajnos énis kipróbáltam az 1héten 1x és korpás lettem tőle :( ez most kikezeltem végre, ezért szeretnék új módszerre átállni

2012. febr. 27. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én akárhányszor látom, hogy zsírosodni kezd, mosom. Az optimális heti max. 2 lenne, de én ha fizetnének se lépnék ki zsírosodó hajjal az utcára... úgyhogy átlag 2 naponta mosás van.
2012. febr. 28. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!