Hogy tudok ilyen frufrut vágni? FONTOS!
Figyelt kérdés
Még ma szeretnék magamnak ilyen frufrut vágni, de nem tűnik nehéznek és szerintem meg tudom csinálni! Az a kérdésem, hogy hogy kezdjek neki? Nekem nem akar így állni mit rakjak rá, hogy így álljon? Hajlakk? zselé? Légyszi segítsetek!!
Előre is köszönöm! [link]
2012. febr. 26. 15:43
1/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ritkán járok fodrászhoz mert anyukámnak is van ügyessége ehhez megkérdeztem de ő se nagyon tudja, hogyhogy kezdjünk bele!
2012. febr. 26. 15:45
2/6 A kérdező kommentje:
Szóval nekem anyukám vágja a hajam!
2012. febr. 26. 15:45
3/6 Melinda- válasza:
Szia! :) Nekem tavaly nyáron volt ilyen frufrum nagyon tetszett. Én fodrásznak megmutattam egyből tudta mit csináljon szerintem egy fodrászhoz menj! :)
4/6 anonim válasza:
Nekem is anyukám, néha én magam. Tényleg egyszerű, csak ritkítani kell a frufrun, és arra figyelni hogy lépcsőzetes legyen.
Utána beszárítani, majd vasalni, aztán egy kis vaxot rá, és kész. :D
Sok sikert, amúgy tényleg jól néz ki. Majd raksz képet a végeredményről?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Hát ha jól sikerül akkor privibe küldök, van ritkítóollónk is és zselé nem jó rá mert a wax pont most fogyott el:/
2012. febr. 26. 16:13
6/6 A kérdező kommentje:
Én az ilyentől nem félek, mert ha elrontom vagy nem áll jól akkor feltűzöm és lenő az hamar:)
2012. febr. 26. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!