Sublime Mousse-t használók! A barna árnyalatok is sötétebbek?
Sötétebb lesz valmivel, az biztos, viszont feketétől nem kell tartanod:) egyébként minden hajfesték sötétebbre festi, mint a képen, ez már egy biztos!
Egyszer megkérdeztem egy csajszit a városban, hogy mivel festette a haját, mert pont az a szép sötétvörös volt, amit én is szerettem volna már nagyon rég. azt mondta, hogy colour mousse sötét vörös. hát mikor megláttam a dm - ben ezen a sötétvörös festéken a csaj haját, hogy milyen világos, a kedvem elment tőle:D
Oké.:) ÉS vajon a vöröses árnyalata megmarad majd?
Lehet, hogy hülyeségeket kérdezek, de nem gyakran festem a hajam, szóval nemtudom..
Igen, szerintem meg fog maradni:) Itt egy barna alap szín van vörös kombinálásával.
Legfeljebb az történhet meg (legrosszabb esetben), hogy csak bizonyos megvilágításban látszik majd a vörös.
Ezt csak arra alapozom, hogy én a Brillance vöröses feketével jártam úgy, hogy nagyon durván fekete lettem, viszont amikor megvettem, úgy válogattam, hogy a képen gyönyörű sötétvörös haja volt a nőnek, gondoltam majd olyan lesz az enyém is... De utána rájöttem, hogy ez nem sötét vörös volt, hanem szó szerint vöröses fekete. Fekete alapszínen egy vörös árnyalat.
A tied is ilyesmi lehet, de úgy gondolom, hogy neked ettől nem kell tartanod, mert a barnának nincs akkora ereje, mint a feketének, hogy elnyomja a vörös színt. Szerintem szép lesz:)
Mikor fested?
Köszi a választ:)
Még várok egy hetet kb., aztán majd kommentálom milyen lett:)
Oksi, sok sikert^^
Ha tudsz, képet is linkelhetnél:D Én is nagyon rég óta ki akarok próbálni egy barnás vöröses árnyalatot, csak a feketémtől nem tudok megszabadulni:D
Na, befestettem.. és imádom:)
Csináltam egy ilyen volt ilyen lett képet:
Amúgy nem ennyire vörös mint a képen, bár napfényben még nem láttam, de szerintem a vaku nagyon átvilágítja. Nagyon könnyű volt használni, nem is csípett (sokan mondták róla), és szerintem a szaga sem vészes. Ha gyérebb lámpafénynél nézem akkor barna, közelebbről látszik, hogy vöröses. Mindenesetre nekem nagyon bejön. Köszönöm a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!