Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretnék olyan mell alá érő hajat,de sajnos nem nő meg addig.Ezért úgy gondoltam,h nemsokára egy nagyobb pénzösszeghez jutok,és abból talán tudnám fedezne a hajhosszabítást.De sajnos másra is költenék,amik ennél fontosabbak,és így a legközelebbi felvarrásra 2-3 hónap múlva már nem lenne pénzem.Szerintetek megéri,hogyha csak egyszer csináltatom meg,hogy addig is élvezzem,vagy inkább fordítsam másra azt a pénzt?
2012. febr. 25. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Fordítsd másra a pénzt!

Ápold a hajad,szedj vitamint és majd megnő!

2012. febr. 25. 12:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfelelően ápolod és rendszeresen vágatod, nem károsítod semmivel, akkor megnő. Szerintem is inkább költsd másra a pénzt, kár lenne erre elverni.
2012. febr. 25. 12:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Látod, meg is válaszoltad a kérdésedet... Vannak sokkal fontosabb dolgaid is, amik kellenek, később meg nem tudnád már finanszírozni. Sokan írják itt a ricinus olajat, ami olcsó és állítólag gyorsabban nő tőle a haj, lehet meg kéne próbálnod:)
2012. febr. 25. 13:25
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2012. febr. 25. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Hogy hogy nem nő meg a hajad? Olyan nincs, a haj természeténél fogva nő, kivéve ha valami egészségi probléma van... Nem lehet hogy nő az, csak letörik?

Ahogy nővérem haját elnézem, az övé sem akar megnőni. de én ezen nem csodálkozom, egyáltalán nem ápolja, ha jól sejtem. volt hogy meg sem mosta, mert anyámmal abban a hitben éltek, hogy attól gyorsabban megnő!! még régebben mondtam hogy menjen el fodrászhoz, nem ment...

Nem tudom hogy mik a szokásaid, milyen balzsamokat használsz, ha használsz, jársz e fodrászhoz... ezeket megírhatnád:) Minden esetre figyelj arra is, hogy egészségesen táplálkozz, legyen meg a napi folyadék és vitamin beviteled, ezek is nagyon fontosak!

Én is nagyon szeretnék hosszú hajat, az enyém nő is, csak nehéz kivárni, sőt, 4 hónappal ezelőtt le is kellett vágnom a hátközép hosszú hajamból kb. 4 centit, mert nagyon csúnya volt. De egyáltalán nem bánom, mert mostmár nemcsak hogy visszanőtt az a négy centi, de látványos is, mert habár eltörve elvan, de legalább nincs elvékonyodva a hajam.

Hogy ha vannak fontosabb dolgok amire költhetnél, akkor hagyd a fenébe egyelőre:)(Bár azért tényleg örülnék ha megírnád, hogy hogyan ápolod a hajad.)

Én azt mondom neked, hogy a hosszú haj nagyon szép tud lenni. de ha egészséges, ápolt hajad van, akkor ugyan mindegy, hogy hosszú e vagy rövid, irigylésre méltó lesz:)

2012. febr. 28. 12:50
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi utólsó :),hát én igazából nem nagyon csinálok vele semmi különöset.Vasárnap,kedden,és csütörtökön mosom,mert hamara zsírosodik,akkor is csak valami kis gagyi samponnal és balzsamunk nincs.Hajmosás után mindig megszárítom és egy héten kb.3-szor befonom és reggel kibontom,néha szoktam csak beszárítani (vagy mi ...).Igazából az,hogy nem extra jó samponnal mosok hajat és nincs balzsamunk ez anyagiakhoz vezethető vissza,de ha lenne se költene anyukám drága samponokra
2012. febr. 28. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Szivesen:)

Nem muszáj feltétlenül a legdrágábbat venni, hajtípus válogatja, hogy kinek mi válik be. Drágában és olcsóban is van jó is, rossz is. De ha úgy érzed, hogy az, amit használsz nem jó, akkor nem árt lecserélni.

Az én hajam, ha nem teszek rá balzsamot, akkor ragacsos, minden baja van... balzsammal rögtön puha és selymes lesz, így a fésű sem tépi, szaggatja a hajam.

Szerintem nem ártana kipróbálod valami balzsamot, vagy pakolást, hátha segítenek valamit:) vannak olcsóbbak is, de nekem az 1000 ft - os 500ml syoss kb 4 - 6 hónapig is kitart.

elvan törve a hajad?

2012. febr. 28. 17:27
 8/11 A kérdező kommentje:
nem,csakha már rég nem vágattjuk
2012. febr. 28. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Hm. Akkor nem tudom mi lehet a baj.

Egyébként fested a hajad? Ha igen, akkor onnan le tudod puskázni hogy nőtt e. Ha van lenövésed, akkor nőtt:))

Régebben én is azt hittem, hogy nem nő, viszont láttam hogy lenövésem az jócskán van, csak letört a vége, ezért nem lett hosszabb.

Vannak különféle csodaszerek, csodabogyók... természetes szerek, olajok, amiket páran leteszteltek. Én személy szerint nem hiszek bennük, legalábbis abban nem, hogy akár 3 cm - t is nőhet tőle a hajunk havonta. Nekem nem nőtt. Pedig állítják jó páran hogy nekik bevált! Ebből mi igaz, azt nem tudom, mert én a szememnek hiszek. De talán abban segítenek ezek a szerek, hogy beindítják a hajnövekedést újra, ha az valamilyen oknál fogva ténylegesen leállt.

2012. febr. 29. 18:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Találtam még egy jó kis oldalt, ha te is szeretsz kísérletezni a természetes szerekkel, akkor ajánlom:)

[link]

2012. febr. 29. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!