Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha csatos póthajat szeretnék,...

Ha csatos póthajat szeretnék, úgy hogy mindig összegumizva hordom a hajamat, hány db tincset kellene rendelnem?

Figyelt kérdés
Úgy is megkérdezném, hogy sokan írják, hogy 50 db tincs van valakinek.. nos, 1 db tincs az mekkora? Ez lenne igazából a kérdésem. Amúgy összegumizva hordom a hajamat, lófarokba, és ehhez szeretnék póthajat,hogy kicsivel hosszabb legyen.
2012. febr. 24. 20:49
 1/8 anonim válasza:

Hát először is figyi! csatos póthaj az nem olyan mint a keratinos végű, a csatos az ugy lényegében tresszelt, amit a hajfelvarráshoz használnak, csak azzal a kivétellel hogy azt nem varrják a hajhoz, hanem csatolják! mutatok egy videt a kérdésedről, nagyon érdekes, nézd meg : http://www.youtube.com/watch?v=lQfvWVM5Tvg&feature=fvwrel

lényegében a csaj ugy teszi fel a csatos póthajat a copfjára hogy lófaroknak tünjön, nagyon szép megoldás!

2012. febr. 25. 10:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is ugyan igy szeretném, csak én nem ilyen hosszú hajat szeretnék és nekem sincs is ennyi hajam. Csak számomra nem derült ki a videóból hogy hány tincset alkalmaz, és nekem ez lenne a kérdésem.
2012. febr. 25. 11:24
 3/8 A kérdező kommentje:
De amúgy köszi a videót, irtó sokat segített azért :)
2012. febr. 25. 11:24
 4/8 anonim válasza:
szivesen! :) de félre értesz vmit, a csatos póthaj nem tincsekből áll, hanem sorokból! [link] amint láthatod a képen, egy egy fejre valo teljes csatos pothaj, mindegyik igy néz ki, van a leghosszabb az meg legfelülre, és egyre lejjeb, amig a legkissebhez érünk ami a tarkóhoz megy ugye, szóval a csajnak is ilyenje van, és rátekeri a copfjára a sorokat! szóval ha nekem nem ilyen egybefüggö sorjaid vannak, akor neki se álj ennek, mert úgy hogy ne látszodjon nem fog sikerülni :/
2012. febr. 25. 13:46
 5/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi :) és 1 sor mennyibe kerül?
2012. febr. 25. 16:53
 6/8 anonim válasza:
minőségtől függ :)meg attól hogy milyen hosszút szeretnél! minél hosszabb annál drágább! vannak az európai hajak, azok drágábbak mert az átlag europai embernek a haja, vagyis, vékonyszálú, egészséges, dús. Vannak a keleti hajak, ázsiai, indiai, ezek olcsóbbak, de megy a minőség javára, mert ugyanugy nagyon jó minőségüek, viszont ezek a hajak, feketék, vagy sötét szinűek eredetileg ( de bármilyen szinben van), szóval vastagszálú hajak. A hajad minőségétől, vastagságától függ hogy hogy milyen haj kell neked, de a kérdésre válaszolva, egy sor az minimum 5ezertől felfelé van. de ki kell fogni hogy olcsó legyen és jó minőségű! sok szerencsét. :)
2012. febr. 25. 17:02
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) és ha tincseset veszek
2012. febr. 25. 18:53
 8/8 anonim válasza:
az olyat nem lehet csak ugy odagumizni a hajadhoz :D gondolom már probáltad vagy vmi, és rájöttél h nem akar összejönni igaz? nem is csoda. a tincses póthajat csak is a saját hajadhoz lehet hőillesztéssel oda rakni, és akkor már végülis hajhosszabitásod van, ami elég kölcséges mondhatom. de itt leirják hogy mit hogyan csinálnak: [link]
2012. febr. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!