Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szolikrémet használjak?

Milyen szolikrémet használjak?

Figyelt kérdés

nagyon fehér bőrű vagyok, van olyan krém amit szoli után kell felkenni nem pedig előtte? és az a helyzet hogy konditerem mellett van ez a szoli szoval ha kondiztam izzadtan nem jó szolizni gondolom viszont ugy lehet jó hogy szolizok aztán úgy megyek kondizni vagy hogyan?

jah és nyilván olyan krém kell ami hidratál és megőrzi a barnaságot de bármit ajánlhattok ami szerintetek jó.

légyszi termék nevét és hogy hol lehet kapni. köcce :)

2012. febr. 24. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ribanc.
2012. febr. 24. 18:07
 2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom te minek vagy ezen az oldalon de hogy fölösleges tag vagy az biztos.
2012. febr. 26. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
És te minek akarsz cigány lenni?
2012. febr. 26. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
77%

k*rva nagy paraszt vagy :D azért mert valaki szolizik még nem ribanc meg cigány:) bírom ezt a magyar hozzáállást.

Egyébként nekem az australian gold bevált, de ez nagyon drága:S szoliban sokfélét lehet kapni, kérdezd meg ott!:)

2012. márc. 11. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!