Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos hegek eltüntetésére...

Pattanásos hegek eltüntetésére használható bőrradír?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya volt az arcom (21éves vagyok), bőrgyógyász szépen lekezelt 2 hónap alatt, de a hegek megmaradtak. Sajnos most nem állok úgy anyagilag, hogy el tudjak menni kozmetikushoz, hogy rendbe tegyen. Van valami olyan bőrradír, esetleg más krém, ami segít az eltüntetésükben. ha kicsit drágább termékről van szó, az sem zavarna.
2012. febr. 23. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Állítólag a Zamian Gold Cacao maszk segít a hegek eltüntetésében.
2012. febr. 23. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem használ. Csak a mély-hámlasztás vagy lézeres kezelés.
2012. febr. 23. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
De igen,mert koptatja a bőrt.
2012. febr. 23. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

persze, nyugodtan használhatsz rá bőrradírt, sőt. ajánlani tudom neked a garnier arcradírt, amire az van ráírva, hogy mitesszeres bőrre és pattanások nyomai ellen. halványítja a hegeket, és szépen hámlasztja a bőrt. a hegek ugye úgy tűnnek el, ha a hámréteg folyamatosan kopik, hiszen így lejjebb és lejjebb kerülsz a hegekhez. vagy van egy arclemosó változata is ennek a garniernek, olyan nyomókás, és az pórusfelszabadító frissítő arclemosó, szintén pattanások nyomai ellen. én használtam, és nekem jó tapasztalataim voltak vele kapcsolatban ( bár picit szárítja a bőrt).

amit ajánlani tudok még, az a First Aid Aloe vera gél, drogiériákban megtalálod. ezek mélyen a szövetekbe hatolnak, ott baktériumölő hatást fejtenek ki, és felgyorsítják a sérült szövet (heg) gyógyulási folyamatát. A heg 1év alatt éri el teljes gyógyulási folyamatát. Abban az egy évben folyamatosan változtathatja alakját, méretét. A friss hegek is halványodnak, összezsugorodnak. A különböző gélek pedig segítenek abban, hogy minél szebben gyógyuljon.

Már egy egyszerű hidratáló krémmel is sokat tehetsz a bőrödért. Ha van rá időd, minden nap tisztítsd meg az arcod, hogy a baktériumok ne szaporodjanak el, hiszen a hegek úgy tudnak szépen helyrejönni, hogyha baktériummentes környezetet biztosítasz számukra.

Nézd meg a kozmetikumokat, és olyat válassz, amiben van szalicilsav, mert az bizonyítottan jó baktériumok ellen.

sok sikert :)

ha pedig több pénzed lesz, nézegesd a mikrodermabráziós kezeléseket, ami egy mélyhámlasztás. már egy alkalomtól is szebbé válhat a bőröd. önmagában is tudod kérni a kozmetikustól. átlagár 1500ftért. 3 féle ilyen bőrcsiszolást végeznek: gyémántfejes, mikrokristályos, és hydraulikus. a kozmetikus dönti el, hogy neked melyikre van szükséged.

ha mélyebb hegekről van szó, és besüppedtekről, akkor nagyon jó a dermaroller ( még nem próbáltam, de sokan elégedettek az eredményekkel, és képeket is néztem róla, milyen volt, milyen lett az arcbőr, és tényleg hatásosnak tűnik) Egy rolleről van szó, amin sok pici tüskék rész található. Ezt végighúzzák az arcon, így apró sebek keletkeznek, így késztetve az arcot a kollagéntermelésre.

Softlézer módszer is van, amikor megvilágítják egy kékes színá fénnyel az arcod, ami jótékony hatással van a szövetekre.

Sokat olvastam ezekről, és érdekel maga a bőr. Én is használom nemrégóta a hegeimre az Aloe Vera gélt minden este vastagon az arcbőrömbe masszírozva. Jó cucc:) Szőrtüszőgyulladásra is nagyon jó:)

Regényt írtam, de ezek a dolgok mind hasznosak :)

20L

2012. márc. 11. 22:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm!

A hámlasztás már tervben van, de azt mondta a kozmetikus, hogy már nem lehet megcsinálni, a nap miatt. Jelenleg este arctisztító, amiben szemcsék vannak (Neutrogena), reggel átmosom egy gyengébbel és kenem be napvédővel, mert azt ajánlották a kezelésig. De ezeknek a termékeknek utána fogok nézni.

2012. márc. 12. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!