Be fogom tudni állítani magamnak a rövid hajat?
Figyelt kérdés
Le akarom vágatni, de attól félek, hogy ha a fodrász megcsinálja az csak addig is tart majd, mert sosem tudtam bánni a hajammal. Ezért is lett egyre rövidebb az évek folyamán a szinte derékig érőből, mert folyton csak lógott, vagy max copfba volt kötve. Az meg úgy olyan unalmas. Szóval egyszer már volt rövidebb, olyan fültőig érő tépett, de olyan jól volt levágva, hogy igazából csak kócosra szárítottam és másnapra beállt. Viszont már elkezdett nőni, és most az a korszaka van, hogy igazából semmilyen sem, se nem hosszú se nem rövid, és egyszerűen kezelhetetlen meg nem is tetszik. Most még rövidebbre szeretném, olyan Emma Watsonosra, vagy annál talán egy-két centivel hosszabbra, de olyan fazonra. Vajon azt nehéz formázni? Nem fog össze vissza állni a hajam, mert egyébként elég sprőd, erős szálú és viszonylag sűrű is.2012. febr. 23. 10:05
1/2 anonim válasza:
Szerintem be fogod tudni állítani, de úgy, mint a fodrász, úgy magadnak nem tudod.
Kérd meg a fodrászt, magyarázza el lépésről lépésre, hogyan szárítsd majd be magadnak, mit tegyél rá, kb. mennyit és hogyan!
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem lesz vele gondod. Nekem már nagyon régóta rövid a hajam, és igazából semmi mást nem csinálok vele, csak fogom és összekócolom, utána fixálom. Minél kócosabb annál jobb, az egyetlen hátránya az, hogy én mindig elalszom, és ébredés után olyan, mintha egy hatalmas lyuk tátongana a fejemen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!