Korpa ellen melyik a legjobb sampon ami nektek használt?
Figyelt kérdés
köszi a választ:)2012. febr. 22. 21:35
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
hát én nekem szinte mindennap kellet mosnom a hajamat ami szerintem nem jót tesz a bőrnek sem :/
és mostmár nagyon korpás. Akkor szerinted ha ezt megveszem akkor teljesen elmúlik tőle? mert már mindent kipróbáltam szinte és nem nagyon jöttek be:/
2012. ápr. 3. 22:51
12/18 ●●●● válasza:
Nekem a Syosstól múlt el. Korábban T-Gelt próbáltam, Garniert meg valami gyógyszertárban kapható méregdrága cuccot, meg még pár drogériában kapható drága izét, meg valami irtó büdös kénes sampont. T-Gel a maga árával semmit se javított a helyzeten. A Syosstól elmúlt a korpám.
13/18 anonim válasza:
nekem a shauma korpásodas elleni kék és férfi vám rajta
14/18 agi91babe válasza:
Én két éve kókuszolajjal dörzsölöm be a fejbőröm és az egész hajam kb 15-20 percig rajtahagyom és utána mosok hajat sima samponnal. Mivel a kókuszolaj nagyon erős gombaölő(és a korpás fej 80%-ban gombásodás miatt van) nekem elmúlt tőle, és a hajam is sokkal szebb.
15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
És kedves Ági ezt a kókuszolajat hol lehet venni? mennyibe kerül?:)
2013. jan. 14. 23:23
16/18 agi91babe válasza:
Én sima bioboltban veszem 1500/liter, de szűz, vagy hidegen sajtolt legyen, ez fontos, mert abból is van finomított. Nekem ez 3 hónapig pedig főzök is vele sokszor. :)
17/18 A kérdező kommentje:
hát nekem jól is jönne mert nagyon kiszárad a hajam is.. bár fiú vagyok de szerintem férfiak is használhatják..: D :)
2013. jan. 14. 23:43
18/18 agi91babe válasza:
Persze, univerzális. Meg nem mellesleg egészséges is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!