Ismeritek? Ezt még én nem láttam a neten. Gonodoltam megosztom veletek.
Figyelt kérdés
Általában a suliba egyszerűbb sminket teszek fel, viszont az alapozót nem szeretem kihagyni. Ez azért érdekes, mert a bőrömnek igazából semmilyen baja sincs. Viszont az esti sminkleszedésnél érzem és látom ,hogy a bőröm nem olyan mint volt. Ezért kitaláltam egy olyan pakolást, amitől legalább egy hétig szép és ragyogó lesz. (de komolyan) Először kb fél marék rizst egy tálba teszek és engedek rá annyi vizet, hogy ellepje. Addig lefőzök kb fél deci vízbe 2 filter gyógynövényteát (legutóbb csalán teát) Ha kész, akkor kiveszem a filtereket és teszek bele kb 1 ek mézet kicsi cukrot kicsi sót 2 tk fahéjat Ezt összekeverem és ha kihűlt akkor egy tojásnak a fehérjének a felét. Ezt felhabosítom egy villával (kb 3-4 perc alatt) és már kenem is. Ez azért jó, mert a fahéj darabos, így olyan mint egy méreg drága arcradír. Vigyázni kell vele mert csípni fog. Kb 3-4 percig dörzsölöm, majd hideg vízzel lemosom. Ilyenkor nagyon piros és eléggé ég az arc. Ekkor teszem rá a másik fél t. fehérjét. Ez azért jó, mert hideg és nyugtatja a bőrt. Hagyom megszáradni úgy, hogy közben legyezem. Olyannak kell lenni mintha a bőr zsugorodna. Ha megszáradt akkor lemossuk . A rizsnek a vizét leszűröm és egy átitatott vatta koronggal átsimítom az arcot 4-5x . Ha kész akkor esti vagy éjszakai krémmel lehet nyugtatni. Nekem bevált , ha valaki kipróbálta várom a visszajelzését.2012. febr. 22. 19:02
1/4 anonim válasza:
Ez jó, holnap kipróbálom, ha több időm lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
jah és még aznap este nagyon puha lesz a bőröd.. másnap nagyon könnyen lehet sminkelni....
Várom, hogy neked hogy sikerült! :)
2012. febr. 23. 06:27
3/4 anonim válasza:
na kiváncsi vagyok....!!!! kiprobálom...én arcradirnak sima mézes cukros masszát használok...nagyon jo:)
4/4 anonim válasza:
na milyen tapasztalaitok lettek? légyszives osszátok meg, kiváncsi vagyok, lehet én is kipróbálom..kérdező, te próbáltad? :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!