Hogyan kell helyesen használni az epilátort?
Légyszi, segítsetek!
Eddig borotváltam a lábam, és két perc alatt bababőröm lett. Vettem egy epilátort, és néhányszor próbálkoztam vele leszedni a szőrt, nagyon fájdalmas volt, viszont amikor végighúztam a kezem a bőrömön, tüskésnek éreztem. Minden oldalról próbáltam húzgálni, de az eredmény nem tökéletes. Ráadásul tele lettem apró piros pöttyökkel.
Nektek mennyi idő alatt és hogyan sikerül szép simává varázsolni a lábatokat, bikinivonalat?
Bekenitek előtte valamivel magatokat?
Előre is köszi a válaszokat!
Fürdés után könnyebb, és ne kend be előtte semmivel, csak utána. De ez is bele van írva a papírjába. Mint ahogy az is hogyan kell használni.
Nekem nem vált be, de csak mert ami borotvával ugye 2 perc az epilátorral fél óráig is eltart. Én meg nem vagyok olyan türelmes fajta.
Igen, köszi, igyekeztem úgy csinálni, ahogy a használati utasításban le volt írva, de eléggé csalódtam.
Szóval akkor nem vagyok egyedül?
Mert arra is gondoltam, hogy - mivel eddig borotváltam - vannak rövidebb szőrszálak is, amiket még az epilátor nem tud kihúzni (??)
Köszi.
Köszi Neked is!
Én meg hogy készültem rá, hogy milyen klassz lesz epilálás után a bőröm :))
Mert sok lánytól hallottam, hogy hetekig sima a lába, amikor így szőrtelenít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!