Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A csiszolás mennyire tesz...

A csiszolás mennyire tesz kárt a bőrben? Mennyire tágítja ki a pórusokat?

Figyelt kérdés
Pár évvek ezelőtt (tinikorom hajnalán) a felkarom nagyon miteszeres,pattanásos volt.Nem bírtam ki,tiltás ellenére is folyton nyomkodtam.Ennek most pár évvel később is látszik az eredménye.Az egész felkarom barna foltos,és nem egy szép látvány.A kozmetikusom győzköd,hogy csiszoltassam le,mert attól eltűnik (nem azért győzköd,hogy fizessek neki érte,ingyen csinálná). Viszont a csiszolásról eléggé megoszlanak a vélemények.Nem tudom mit csináljak.Szeretnék szép bőrt,de nem tudom,a csiszolás nem rontana-e a helyzeten...Előre is köszönöm!
2012. febr. 19. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem,épp ellenkezőleg a csiszolás az ép bőrfelszínt hozza a felszínre,mivel a régit eltávolítja.Ezáltal lesz szép,zárt.
2012. febr. 20. 06:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is csiszolják az arcom és a hátam. Láthatóan sokkal szebb lett, nekem is ugyanilyen pigmentfoltjaim alakultak ki a pattanásaim után. Ne aggódj, nagyon szép, egyenletes és puha lesz tőle a bőröd :) Ha az én problémás arcmban nem tett kárt, a te karodban sem fog :)
2012. febr. 20. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!