Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hasunkról le lehet gyantázni...

A hasunkról le lehet gyantázni a sötétebb pihéket? Ha igen, mindegy milyennel?

Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a szőkítést ajánlom!
2012. febr. 19. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt hol lehet beszerezni és hogy kell használni?
2012. febr. 19. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen,le,jobb,mint a szőkítés.a szőkítés után,ha nől a szőr ugyanolyan lesz.Jobb a gyanta.
2012. febr. 20. 07:00
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

persze le lehet gyantázni, de akkor a kis pihéket is leszedi a gyanta , nem csak a sötéteket és lehet hogy erősebben nő majd vissza. Vagy kipattogzik, esetleg szúr ha nő majd.

szóval én a szőkítést ajánlanám, én is azt csinálom a hasamon és a karomon egyaránt.

Kell hozzá szőkítőpor és én 12%os oxit használok, de lehet elég mondjuk a 9es is.

ezeket összekevered fele-fele arányban, ránézésre, aztán felkened a hasadra és 10-15 perc után lemosod :)

2012. febr. 21. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem nől erősebben vissza,szépen néznénk ki.A szőkítés után,ha nől tovább ugyanolyan eredeti színe lesz.Na az viszont szép látvány.
2012. febr. 22. 06:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Ezeket (akár a szőkítést, akár a gyantázást) otthon is meg lehet csinálni magunknak?
2012. febr. 22. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:
persze, én mindent magamnak csinálok :)
2012. febr. 22. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!