Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolajos hajpakolás. Mit...

Ricinusolajos hajpakolás. Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés

Tegnap alkalmaztam először a ricinusolajat hajpakolásként. Kb 3 órán át volt raja (raktam hozzá egy kis étolajat is,picit felmelegítettem). 3 óra múlva lemostam,3szor kellett samponozni,mert nem igazán akart kijönni belőle,pedig alaposan megmostam a fejbőrömet és magát a hajam hosszát is.

Alapvetően is hamar zsírosodik a hajam. 2-3 naponta kell megmosnom.

Most nincs túl jó illata a hajamnak,és viszket is a fejbőröm.

Mit szúrhattam el? Idegesít,hogy hiába mostam a hajam fél órán keresztül,ezek szerint mégsem jött ki belőle teljesen.

Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget!

2012. febr. 18. 12:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem már az első samponozás utál kijön az olaj. Te milyen sampont használsz?
2012. febr. 18. 12:27
 2/13 A kérdező kommentje:
Alverde Szőlő-Avokádó Sampont.
2012. febr. 18. 12:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is ALverde sampont használok, nekem szinte 1 mosással kiszedi a jó hosszú hajamból. Próbálj olivaolajjal bekenni a hajad először és utána rá a ricinus kb 2-3 kisebb öntés a tenyeredbe. Ne melegítsd fel, mert elveszíti az értékes tápanyagait ezután...Fel tudod kenni hidegen is az ujjaiddal, főleg olivás fejre. Nekem első 1-2 alkalommal viszketett a fejem, bizsergett, de ez elmúlt!! Ne add fel, bársonyos, szép hajad lesz tőle és teljesen természetes!
2012. febr. 18. 12:33
 4/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok és még valami: tényleg ne add fel, 1 hónap után meglátod, hogy kevésbé zsírosodik a hajad, hosszú távon plusz 1-2 napot tudsz nyerni vele, amíg nem kell hajat mosni.
2012. febr. 18. 12:34
 5/13 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerősöm csak az alverdére esküszik és ugyanezt a sampont használta, de neki sem jött ki. Én is használtam alverdét, csak a koffeines változatát, azzal pedig nekem semmi gondom nem volt. Ezek szerint lehet, hogy a samponnal van a probléma.

Sok helyen olvastam, hogy a babasampont nagyon ajánlják a ricinusolajhoz, mert az kiszedi szinte első öblítésre.

2012. febr. 18. 12:38
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Nem adom fel,pedig már most úgy vagyok vele,hogy mindjárt megyek hajatmosni,mert rettentően idegesít,hogy nincs jó illata. De megvárom vele a holnapot,mert minden nap nem kéne hajatmosni...

Remélem,hogy lesz változás,mert most eléggé elkenődtem miatta. Megfogadom a tanácsokat legközelebb úgy csinálom ahogy írtátok.

Köszi mégegyszer!

2012. febr. 18. 12:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Heti 1 alkalommal elég használni a pakolást. Ha növeszteni szeretnéd a hajad, akkor is max 2szer használd hetente. Nekem 2-3 hónap után rengeteg babahajam nőtt, és a puha hajról nem is beszélek! Tényleg ne add fel!! Sok sikert!
2012. febr. 18. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó!És melegen tetted föl a pakolást???Mert én nem melegítettem föl!Én 1hete használom a ricinus pakolást és szép fényes és puha a hajam!Mikor lesz látható a növekedés?
2012. febr. 18. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Melegen tedd föl, mert úgy hatásosabb. nem fogja elveszíteni a tápanyagokat amiket tartalmaz, csak ha forróra melegítenéd.
2012. febr. 20. 19:49
 10/13 anonim ***** válasza:
ne rakj bele étolajat. max olivaolajat rakhatsz bele de étolajat sose.
2012. márc. 26. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!