Ricinusolajos hajpakolás. Mit ronthattam el?
Tegnap alkalmaztam először a ricinusolajat hajpakolásként. Kb 3 órán át volt raja (raktam hozzá egy kis étolajat is,picit felmelegítettem). 3 óra múlva lemostam,3szor kellett samponozni,mert nem igazán akart kijönni belőle,pedig alaposan megmostam a fejbőrömet és magát a hajam hosszát is.
Alapvetően is hamar zsírosodik a hajam. 2-3 naponta kell megmosnom.
Most nincs túl jó illata a hajamnak,és viszket is a fejbőröm.
Mit szúrhattam el? Idegesít,hogy hiába mostam a hajam fél órán keresztül,ezek szerint mégsem jött ki belőle teljesen.
Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget!
Az egyik ismerősöm csak az alverdére esküszik és ugyanezt a sampont használta, de neki sem jött ki. Én is használtam alverdét, csak a koffeines változatát, azzal pedig nekem semmi gondom nem volt. Ezek szerint lehet, hogy a samponnal van a probléma.
Sok helyen olvastam, hogy a babasampont nagyon ajánlják a ricinusolajhoz, mert az kiszedi szinte első öblítésre.
Köszönöm szépen a válaszokat! Nem adom fel,pedig már most úgy vagyok vele,hogy mindjárt megyek hajatmosni,mert rettentően idegesít,hogy nincs jó illata. De megvárom vele a holnapot,mert minden nap nem kéne hajatmosni...
Remélem,hogy lesz változás,mert most eléggé elkenődtem miatta. Megfogadom a tanácsokat legközelebb úgy csinálom ahogy írtátok.
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!