Új hajstílus szeretnék. Valaki valami ötletet?
Figyelt kérdés
Nos azt kérdezném tőletek hogy most milyen férfi haj stílusok vannak? Mert szeretném én is megváltoztatni a haj stílusom és nem tom milyenre kellene, valami tippek ötletek? Valamilyen ilyen elegánsabb picit szerintem. Csak SP,Justin Bieber haj stílustól kíméljetek. Kösszönöm előre a válaszokat :) 16/F2012. febr. 18. 10:57
1/13 anonim válasza:
nem tudnál küldeni egy képet a fejedről? xD igy nemlehet megmondani mi állna jól:)
am sztem ez a legcukibb fiú haj:D 16/l
2/13 anonim válasza:
Hát nem tom nekem is ez s problémám ,most tépet fen oldalt géppel van nyirva ,igazándibol a haj beálitással van, gáz nem áll ugy ahogy én akarom.
4/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Előző válaszoló nagyon jó képet linkelt. Nekem a zselézett hajú fiúk jönnek be( ne nézzetek elfogultnak nem csak a haj számít) :) 15/L
7/13 A kérdező kommentje:
2012. febr. 18. 21:18
8/13 A kérdező kommentje:
Egyébként elfelejtettem mondani hogy nekem is a hajam göndörödik szóval simítom.
2012. febr. 18. 21:21
9/13 anonim válasza:
(Én voltam az első és az 5. iró) Hát sztem ha göndörödik ne vasald. sztem cuki az összevissza haj. az emberek mindig mást akarnak mint amilyen vanxDD
10/13 A kérdező kommentje:
ez mondjuk igaz... :D
2012. febr. 26. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!