Mivel lehet eltüntetni a gyulladt pattanásokat?
Rengeteg házipraktikát lehet bevetni!
- élesztős arcpakolás (víz+élesztő)
- tonizálás (citromos víz)
- leszárításhoz akár a fogkrém is jó!
- sós arcradírral (finom só+víz és gyengéd dörzsi dörzsi dörzsi... ) leszedheted a felesleges hámot és a piszkot is amitől begyullad
Szia!
Pont mostanság olvastam, hogy aszpirint kell porrá zúzni, kicsi vízzel elkeverni és este a pasztát a pattanásra kenni, reggelre elmúlik. Én még nem próbáltam...
szia!
szerintem ekőször is menj el bőrgygyászhoz hiszen egyes gyógyszereket csak ő írhat fel!Nekem rengeteg ismerősöm használta a DALACIN-T -t és mindenki azt mondta nagyon jó aztán elmentem bőrgyóyászhoz és irattam fel és nekem is nagyon bevállt mert amellett hogy gyulladás csökkentő hatása van idővel a pattanásokat is eltünti,persze ez csak rendszeres arcápolás és tisztító tonik mellett eredményes!
nekem még mindíg a paradicsom a nyerő!!!
Jól dörzsöld be vele az arcod, hajd rajta egy kicsit, majd mosd le!
Nekem bejön mindíg!
Én kb 4 évig küzdöttem a nagyon durva, piros, dagadt pattanásokkal.
Mára javarészük elmúlt, én a Garnier pure mélytisztító bőrradír gélt, és a Garnier pure pórusösszehúzó tonikot használtam/használom két-három naponta este, fürdés után.
Remélem segítettem.. (kicsit drága, a kettő együtt kb 3000 Ft, de nekem megérte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!