Manó901 kérdése:
Lehet a hideg miatt, hogy sokkal gyorsabban zsírosodik a hajam mint máskor? Valaki valami jó praktika? Vagy marad a 2naponta lévő hajmosás?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 11:45
1/5 anonim válasza:
vagy a sapka miatt?
Szerintem a kinti hideg meg a benti meleg közötti különbség sem tesz jót.
2/5 anonim válasza:
Nekem a sapka miatt zsírosodik jobban a hajam, mint máskor. Ha lehet, nem hordom, de sokszor kell a hideg miatt. Most én is sűrűbben mosom a hajam, de amint jön a jobb idő, visszaállok a heti 2 alkalomra.
3/5 anonim válasza:
Nekem az almaecetes öblítő vált be. Az én hajam a zsíros tövű, száraz végű kategóriába esik, ehhez megfelelően választok termékeket.
19/L
4/5 anonim válasza:
Télen hamarabb zsirosodik be a haj, ilyen sapkák végett meg a kinti/benti hőmérséklet változás végett is.És pl azoknak érzékenyebb a hajuk akiknek vékony szálú haja van.Lehet esetleg valami házilag készitett "kotyvalékot" kipróbálni hogyan reagáll rá..:)
5/5 A kérdező kommentje:
Az almaeceteset én is csinálom mióta hideg van, de sajnos így is kétnaponta kell megmosni. Viszont tetszik, mert könnyen fésülhető tőle a hajam.
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 17. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!