Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Főleg pasik, de lányok is! Mi...

Főleg pasik, de lányok is! Mi a véleményetek az ilyen hajról? Bejön? Vagy taszít? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 16. 12:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nekem is ilyen van, csak érdekelt a véleményetek, és örülök hogy sokaknak tetszik, mert igazából mindenhol azt olvasom hogy húú, a hosszú haj a legjobb, milyen szexi, meg ilyenek... xD
2012. febr. 19. 17:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Én mikor láttam a piros rúzsos szőke nőnek ezt a hajat annyira tetszett, elgondolkodtam levágassam-e ilyenre. De féltem, hogy nem állna jól, így maradtam a hosszúnál. Nekem nagyon bejön. :)
2012. febr. 19. 18:27
 13/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: Igen, mostanság mánia, hogy hosszú haj húúú de szexi. Amíg seggig érő hajam volt mindenki mondta, hogy vágassam már le. Levágattam, most lapockám alá, vagy hátközépig ér, tényleg jobban tetszik, erre mindenki aki eddig mondta, hogy vágassam le elmeséli, hogy most növeszti. De csomó mindenkinek nem áll jól, igénytelen, hétköznapi, vagy kihangsúlyozza, hogy alig van hajuk.
2012. febr. 19. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!